Home Appartement 9300 Aalst
Albrechtlaan 19B-2-1
Kaart

Albrechtlaan 19B-2-1

9300 Aalst Appartement
101 m² wonen
2 slaapkamers
€349.000

Ontdek dit unieke appartement op de tweede verdieping van een strak en modern appartementsgebouw uit 2016. Dankzij de lift is het appartement voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Bij binnenkomst treffen we een stijlvolle inkomhal met ingebouwde kasten en een gastentoilet. De lichte woonkamer met een volledig ingerichte, moderne open keuken is een echte eyecatcher. Het appartement telt bovendien twee slaapkamers, afgewerkt met een mooie parketvloer, en een moderne badkamer met inloopdouche en ligbad. Tevens is er een praktische berging/wasplaats aanwezig.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime, overdekte terras met ideale westelijke oriëntatie. Een extra bonus is de bijbehorende autostaanplaats in de ondergrondse parking en de handige kelderberging. Het appartement is afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen en is uitgerust met dubbele beglazing en vloerverwarming. Qua veiligheid voldoet de elektriciteitsinstallatie aan alle AREI-normen. Neem alvast een virtueel kijkje via deze link: https://my.matterport.com/show/?m=exEso9ZMJxb.

Dit appartement geniet van een exclusieve ligging in Aalst. Omgeven door groen en grenzend aan park Moyersoen, biedt het een rustige woonomgeving. Toch zijn belangrijke invalswegen richting Gent, Asse en Brussel, evenals het openbaar vervoer (station en bushalte) vlakbij. Het centrum ligt op wandelafstand en ook het zwembad en OLV-ziekenhuis zijn dichtbij.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op via nathaly@immotijl.be of op het nummer 0486 17 07 61. Ontdek vandaag nog dit prachtige appartement in Aalst!

* * *

Albrechtlaan 19B-2-1 - 9300 Aalst - Dit uniek appartement bevindt zich op de 2de verdieping (lift aanwezig) van een strak, recent gebouw (2016) en beschikt over een inkomhal met ingebouwde kasten en een gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met volledig ingerichte en moderne open keuken, 2 slaapkamers (voorzien van parketvloer), een moderne badkamer (inloopdouche, lavabomeubel en bad) en een praktische berging/wasplaats.

De woonkamer geeft uit op het ruim, overdekt terras (ideale west oriëntatie)! Een extra troef is de bijhorende autostaanplaats, gelegen in de ondergrondse parking. Men beschikt tevens over een handige kelderberging.

Het appartement werd afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen en is voorzien van dubbele beglazing, vloerverwarming, elektriciteit conform AREI, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Dit appartement bevindt zich op een exclusieve ligging te Aalst; omringd door het groen en grenzend aan park Moyersoen, dichtbij belangrijke invalswegen (richting Gent, Asse en Brussel), openbaar vervoer (station en bushalte) en op wandelafstand van centrum! Tevens kortbij zwembad en OLV-ziekenhuis.

Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
BPM3HR7RFXXO
Makelaar Code
5846676
EPC Waarde
89 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Feb 2024
€349.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com