Home Appartement 9300 Aalst
Denderstraat 80-2-2
Kaart

Denderstraat 80-2-2

9300 Aalst Appartement
68 m² wonen
€186.000

Stap zorgeloos binnen in dit energiezuinige appartement, dat comfort en elegantie combineert. Gelegen op de tweede verdieping van een liftvoorzien gebouw, is het appartement perfect geconditioneerd om u direct thuis te laten voelen. Geniet van de ruimte die de royale leefruimte biedt, die naadloos aansluit op een volledig ingerichte keuken. Een grote berging, apart toilet, en een slaapkamer zijn aanvullende kenmerken van dit appartement, terwijl de badkamer - compleet met douche en wastafel - eenvoud en functionaliteit uitstraalt.

Het appartement biedt niet alleen heerlijke interne ruimtes, maar ook opmerkelijke externe eigenschappen. Aan de straatzijde kan je genieten van een afgesloten balkon met een adembenemend uitzicht op de Dender. Aan de achterzijde verwacht je een groot terras van 20m2, ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen.

De locatie kon niet beter zijn, met handige vervoersverbindingen: het ligt dicht bij het station en een bushalte, en op loopafstand van het stadscentrum. Als extra bonus zijn er een fietsenstalling in het gebouw en twee gemeenschappelijke parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners.

Dit instapklare en perfect onderhouden appartement is een ideale investeringseigendom, dat veel waarde en woongenot biedt. Wacht niet langer en maak deze geweldige kans tot uw nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Denderstraat 80-2-2 - 9300 Aalst - Dit instapklaar appartement met energielabel A is gelegen op de tweede verdieping in een gebouw met lift en omvat een ruime leefruimte, een ingerichte keuken, een ruime berging, apart toilet, 1 slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Aan de straatzijde heeft het appartement een afgesloten balkon met een mooi zicht op de Dender, achteraan is er een erg groot terras van 20m2. Ideale ligging nabij het station, nabij bushalte en op wandelafstand van het centrum. Fietsenberging aanwezig in het gebouw, alsook 2 gemeenschappelijke parkeerplaatsen die door de bewoners kunnen gebruikt worden. Dit is werkelijk een instapklaar perfect onderhouden appartement en dé ideale opbrengsteigendom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 186.000
Kadastraal Inkomen
€ 736
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Bewoonbare oppervlakte
68 m2
Referentie
LASNQG3OWADG
Makelaar Code
5916194
EPC Waarde
87 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240118-0003113382-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€186.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com