Home Te Koop Appartement 9300 Aalst
Diepestraat 88-A
Kaart

Diepestraat 88-A

9300 Aalst Appartement Te Koop
116 m² wonen
136 m² perceel

Verken dit royale appartement van 116 m² bewoonbare oppervlakte, prachtig gelegen nabij het stadspark van Aalst. Geniet van de gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en de nabijheid van de E40. Stap binnen in een lichte, ruime woonruimte die gloednieuwe badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche. De volledig geïnstalleerde keuken maakt indruk met zijn Amerikaanse koelkast.

Bereik de bovenverdieping om een grote slaapkamer te ontdekken met een gezellige zithoek, een doucheruimte en een sauna. Bovendien leidt dit naar een ruim zonneterras met zonwering - perfect voor ontspannen zomeravonden. Voor nog meer comfort zijn er twee slaapkamers en een extra terrasje op het gelijkvloers.

Optioneel kunt u een garage aankopen voor €35.000, gelegen in een garagecomplex tegenover het gebouw. Het appartement, dat deel uitmaakt van een kleinschalig complex, kent lage gemeenschappelijke kosten (€10 per maand werkingskosten en €40 per maand voor het reservefonds).

Het goed onderhouden appartement is klaar om in te trekken, met een recent vernieuwd verwarmingssysteem en een extra boiler. Het geniet van centrale verwarming op aardgas, energiezuinige eigenschappen (EPC: 219kWh/m²), airconditioning en heeft overal aluminium ramen met dubbele beglazing. Hoewel het momenteel bekend staat als twee kleinere appartementen, kan het gemakkelijk worden omgezet naar één groter appartement.

* * *

Diepestraat 88-A - 9300 Aalst - Dit zeer ruim appartement (116 m² bewoonbare oppervlakte) is schitterend gelegen: nabij het het stadspark van Aalst, op een boogscheut van het op- en afrittencomplex van de E40 en op wandelafstand van het centrum van de stad. De indeling van het appartement is als volgt: inkomhal met apart toilet, klare ruime leefruimte met veel lichtinval, geïnstalleerde keuken met Amerikaanse frigo, nieuwe badkamer met inloopdouche,  een eerste terrasje en 2 slaapkamers. Op de verdieping heeft men een grote slaapkamer met zithoek, douchekamer, sauna en ruim zonneterras met zonnewering.
Er kan optioneel een garage aangekocht worden aan 35.000 euro in een garagecomplex rechtover het gebouw. Ook de verwarming werd onlangs vernieuwd en er kwam een extra boiler.
Het appartement is gelegen in kleinschalig gebouw waardoor er bijna geen gemeenschappelijke kosten zijn (€ 10 per maand werkingskosten en € 40 per maand voor het reservefonds). Het appartement is heel goed onderhouden en staat instapklaar, centrale verwarming op aardgas, Epc: 219kWh/m², airconditioning voorzien, overal aluminium ramen met dubbele beglazing.
Momenteel is het appartement gekend als twee kleine appartementen maar mits aanvraag kan terug als 1 appartement gekend staan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 484
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
136 m2
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
DXGCKD0GWO90
Makelaar Code
5900989
EPC Waarde
219 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220804-0002650656-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€259.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com