Kaart

Parklaan 195

9300 Aalst Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek dit uitzonderlijk ruime en instapklare appartement op de vijfde verdieping van de prestigieuze residentie 'Orchidee' in Aalst. Deze woning combineert een uitmuntende ligging met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 160m², aangevuld met een charmant zonneterras van 20m² dat een adembenemend uitzicht biedt. Residentie 'Orchidee' is gelegen aan de Parklaan en biedt daardoor een vlotte bereikbaarheid via de E40. Het stadspark en het grootwarenhuis Delhaize liggen ook op een korte wandelafstand.

Het appartement omvat een gastvrije inkomhal met een apart toilet. De ruime, lichtrijke leefruimte nodigt uit tot ontspanning met een salon en eetplaats, en is bovendien voorzien van airconditioning. De volledig uitgeruste keuken en praktische berging maken het geheel compleet. Daarnaast beschikt deze heerlijke woning over een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo, evenals drie slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft een eigen badkamer met een douche, dubbele lavabo en toilet. Daarnaast is er een ruim zonneterras dat grenst aan de woonkamer.

In de kelder van het gebouw is er een ruime opslagberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Buiten bevinden zich nog twee overdekte privé parkeerplaatsen, toegankelijk via een elektrische poort aan de Parklaan.

Dit lichtrijke appartement is voorzien van grote ramen en heeft een praktische indeling. De afwerking is van topkwaliteit en oogt luxueus. Het appartement heeft een gunstig EPC, conforme elektriciteit en centrale verwarming op aardgas. De airco in de woonkamer zorgt voor extra comfort. Het meubilair kan eventueel blijven staan en er is een lift in het gebouw.

Er is mogelijkheid tot het aankopen van een dubbele overdekte parkeerplaats voor 40.000 euro. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact met ons op via 053 89 99 66 of info@immolierman.be.

* * *

Parklaan 195 - 9300 Aalst - Dit zeer ruime en instapklaar appartement is gelegen op de 5e verdieping van residentie 'Orchidee' te Aalst. Naast een topliging heeft dit appartement ook nog eens een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 160m² en een leuk zonneterras met prachtig zicht van 20m². Deze topper is gelegen op de Parklaan en is dus vlot bereikbaar via de E40, op wandelafstand van het stadspark en grootwarenhuis Delhaize.

Indeling: inkomhal met apart toilet, grote lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats voorzien van airco, volledig uitgeruste keuken, berging, badkamer met douche, bad en dubbele lavabo, 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer voorzien van douche, dubbele lavabo en toilet. Groot zonneterras grenzend aan de leefruimte.

In de kelder vinden we een ruime stockageberging en een gemeenschappelijke fietsberging. Buiten treffen we nog 2 overdekte privé autostaanplaatsen. Toegang via elektrische poort op de Parklaan.

Het appartement is praktisch ingedeeld en zeer lichtrijk dankzij de grote raampartijen. De afwerking is hoogstaand en luxueus! Gunstig EPC, conforme elektriciteit, centrale verwarming op aardgas, airco in de woonkamer, meubilair kan blijven staan. In het gebouw is een lift aanwezig.

Mogelijkheid tot aankoop dubbele overdekte autostaanplaats aan 40.000 euro.

Voor verdere inlichtingen of een bezoek contacteer ons via 053 89 99 66 of info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.718
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
L9U9IR7QPPV6
Makelaar Code
5f39c017-a8eb-46ee-bead-d9d6e8
EPC Waarde
147 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230218-0002809749-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€399.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com