Home Appartement 9320 Aalst
Ninovesteenweg 97
Kaart

Ninovesteenweg 97

9320 Aalst Appartement
3 slaapkamers
€369.000

In de welbekende residentie 'Anneti' in Aalst, ligt dit royale gelijkvloerse appartement van 125 vierkante meter gunstig gelegen nabij de E40 en op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum. Bewonder het prachtige uitzicht op het Osbroek vanaf de terrassen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning.

Het appartement biedt drie slaapkamers, waaronder een die momenteel fungeert als dressing. De ruime woonkamer stroomt naadloos over in een mooi terras en groene tuin, terwijl de semi-open keuken is uitgerust met een handige bergruimte. Daarnaast treft u een badkamer met zowel een douche als een bad, een apart toilet, nog een berging, hal en vestiaire. Een extra berging in de kelder is bij de prijs inbegrepen.

De architectuur van het gebouw straalt luxe uit en is tegelijkertijd energiezuinig. Overal in het appartement zijn CV op aardgas, dubbele beglazing en rondom isolatie aanwezig. De elektriciteit is conform en het gebouw is uitgerust met een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Voor een meerprijs van €20.000 kunt u een ondergrondse parkeerplaats aanschaffen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op via 053 89 99 66 of stuur een email naar info@immolierman.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ninovesteenweg 97 - 9320 Aalst - -- Bezoekmoment enkel op afspraak --

In residentie 'Anneti', vlak aan de opritten E40 en op wandelafstand van centrum Aalst, vinden we dit ruime gelijkvloerse appartement van 125m² terug. Terrassen zowel voor als achteraan, met een prachtige zicht op de Osbroek.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan er 1 momenteel ingericht is als dressing. De leefruimte is groot en geeft mooi uit op het terras en groene tuin. De uitgeruste keuken is semi-open en heeft een handige berging. Verder een badkamer met douche én bad, apart toilet, nog een berging, hal en vestiaire. In de kelder nog een aparte berging inbegrepen.

De architectuur van dit gebouw is tijdloos, luxueus en tegelijk energiezuinig. Er is overal CV op aardgas, dubbele beglazing, conforme elektriciteit, isolatie rondom, ...

in het gebouw is een lift aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ondergrondse autostaanplaats kan apart aangekocht worden voor €20.000.

Voor alle info en het plannen van een bezoek, contacteer ons op 053 89 99 66 of via mail naar info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.333
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
03Y91LWYDVQO
Makelaar Code
ba144119-3381-4c68-b068-52ea58
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240309-0003160460-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€369.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com