Home Appartement 9320 Aalst
Eversberg 13-2
Kaart

Eversberg 13-2

9320 Aalst Appartement
65 m² wonen
3990 m² perceel
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Op vrijdag 29 maart 2024, van 16:00 tot 18:00, zet dit prachtige gelijkvloersappartement in Aalst haar deuren open voor potentiële kopers. Maak een afspraak en ontdek dit recent gebouwde appartement, rustig gelegen met een betoverend zicht op het omliggende groen en een ruim terras van 32 m² waar je kunt genieten van de buitenlucht. Ondanks de serene locatie, bevindt het appartement zich dichtbij enkele stadsgemakken zoals winkels, het stadscentrum van Aalst, verschillende scholen en betrouwbare openbaar vervoer verbindingen.

Bij binnenkomst word je begroet door een inkomhal die uitmondt in een apart toilet, een technische ruimte en een ruime berging. De slaapkamer en badkamer zijn afgescheiden van de leefruimte door een mooie glazen deur, wat zorgt voor privacy zonder aan openheid te verliezen. De badkamer straalt een gevoel van ruimte uit met een inloopdouche en prachtig meubilair.

De leefruimte valt op door het gevelbrede raam dat zorgt voor zonneschijn in het huis en een uitzicht op het terras en de groene tuin schept. In de hoek, de praktische ingerichte keuken, eveneens voorzien van alle nodige voorzieningen. Het appartement biedt ook twee optionele garageboxen en een kelderberging aan.

Op zoek naar een instapklaar, kwalitatief appartement met een ruim terras? Wacht niet langer en plan uw bezoek snel in! Neem contact op voor meer informatie via 053/60.65.60.

De aangegeven prijs is slechts een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper of het eigendom aan de hoogste bieder wordt verkocht. Voor meer informatie over deze procedure, kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eversberg 13-2 - 9320 Aalst - EERSTE BEZOEKDAG VRIJ. 29/03/24 VAN 16u TOT 18u (enkel op afspraak!)

AALST - Recent, rustig gelegen gelijkvloersappartement met zicht op groen en ruim terras van maar liefst 32m².

Dit prachtig appartement is rustig gelegen doch dichtbij winkels, centrum van Aalst, scholen en openbaar vervoer.
Naar indeling toe bestaat deze woonentiteit uit een inkomhal, een apart toilet, een technische ruimte en ruime berging. De slaapkamer en badkamer zijn afgescheiden van de leefruimte dmv een mooie glazen deur. 
De badkamer geeft een ruimtegevoel, met inloopdouche en prachtig meubel. Aansluitend is er de slaapkamer met een mooi afgewerkte inbouwkast.

Over de  hele breedte van de leefruimte loopt een glaspartij met strakke aluminiumramen, met zicht op een zongericht terras en de groene tuin. In de hoek ligt een praktische, ingerichte keuken.

Er is de mogelijkheid tot aankoop van 2 garageboxen en een kelderberging. 

Kortom bent u op zoek naar een instapklaar, kwalitatief appartement met ruim terras, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 819
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
3990 m2
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
-WYYBW478AGT
Makelaar Code
5886319
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
41002-G-2012-892/EP06099/B001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com