Home Te Koop Appartement 9320 Aalst
Ninovesteenweg 97
Kaart

Ninovesteenweg 97

9320 Aalst Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime gelijkvloerse appartement in residentie 'Anneti', strategisch gelegen nabij de E40 en op loopafstand van het centrum van Aalst. Met een oppervlakte van 125m², biedt het appartement niet alleen veel ruimte, maar ook prachtige uitzichten dankzij de terrassen aan de voor- en achterzijde, met zicht op de Osbroek.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan één momenteel functioneert als dressing. De grote leefruimte vloeit naadloos over in het terras en de groene tuin, terwijl de semi-open keuken, uitgerust met een handige berging, zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met zowel douche als bad, een apart toilet, extra bergruimte, een hal en een vestiaire. Een extra berging in de kelder is eveneens inbegrepen.

De tijdloze en luxueuze architectuur van het gebouw is ook energiezuinig, met CV op aardgas, dubbele beglazing, conforme elektriciteit en isolatie rondom. Het gebouw is tevens uitgerust met een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Een ondergrondse parkeerplaats is beschikbaar voor aankoop voor €20.000.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact met ons op via 053 89 99 66 of stuur een e-mail naar info@immolierman.be.

* * *

Ninovesteenweg 97 - 9320 Aalst - In residentie 'Anneti', vlak aan de opritten E40 en op wandelafstand van centrum Aalst, vinden we dit ruime gelijkvloerse appartement van 125m² terug. Terrassen zowel voor als achteraan, met een prachtige zicht op de Osbroek.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan er 1 momenteel ingericht is als dressing. De leefruimte is groot en geeft mooi uit op het terras en groene tuin. De uitgeruste keuken is semi-open en heeft een handige berging. Verder een badkamer met douche én bad, apart toilet, nog een berging, hal en vestiaire. In de kelder nog een aparte berging inbegrepen.

De architectuur van dit gebouw is tijdloos, luxueus en tegelijk energiezuinig. Er is overal CV op aardgas, dubbele beglazing, conforme elektriciteit, isolatie rondom, ...

in het gebouw is een lift aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ondergrondse autostaanplaats kan apart aangekocht worden voor €20.000.

Voor alle info en het plannen van een bezoek, contacteer ons op 053 89 99 66 of via mail naar info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.333
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
QIZ5MIZKJFRR
Makelaar Code
cd6d5939-8a04-4d6c-84a4-57c724
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240309-0003160460-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€369.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com