Kaart

Lostraat 48

9880 Aalter Appartement Te Koop
115 m² wonen
2134 m² perceel
3 slaapkamers

Zoek je naar comfort en ruimte in het hart van Aalter? Dit recent gerenoveerd appartement biedt een allure van luxe en gemak. Met de op- en afrit van de autostrade minder dan een kilometer verwijderd, winkels en bakkers net over de straat en het station van Aalter op een steenworp afstand, is dit de ideale uitvalsbasis voor al je reisbehoeften.

Bij het betreden van dit instapklare appartement, word je meteen verwelkomd door de lichte en ruime leefruimte met eetplaats. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met modern comfort, waaronder een vaatwasmachine, frigo, kookplaat, ingebouwde dampkap, oven en microgolfoven. Een praktische bergruimte/wasruimte is ook toegankelijk vanuit de keuken.

Zowel vanuit de keuken als de leefruimte kun je de hele dag door genieten van de zon, maar ook op het terras dankzij de ideale oriëntatie op het zuidwesten. Het appartement bevat ook drie ruime slaapkamers, elk met een eigen aanpalend terras, een apart gastentoilet en een badkamer met lavabo en inloopdouche. Je hebt ook de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen voor 25.000 euro.

Mis deze unieke kans niet en kom het zelf ontdekken. Neem snel contact met ons op (Louise) voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

* * *

Lostraat 48 - 9880 Aalter - Dit recent gerenoveerd appartement bevindt zich op dé ideale ligging te Aalter: op minder dan een kilometer van de op- en afrit van de autostrade alsook van de markt van Aalter, tegenover winkels, bakkers... en vlakbij het station van Aalter. De uitvalsbasis voor alle vlotte verbindingen!

Het instapklare appartement werd vorig jaar met de nodige zorg en liefde volledig gerenoveerd en dit is er aan te zien! Bij het binnenkomen, is er via de gang toegang tot de lichtrijke en ruime leefruimte met eetplaats. Aansluitend vindt men de luxueuze keuken. Deze werd volledig uitgerust met alle hedendaags comfort: gaande van een vaatwasmachine, frigo, kookplaat, ingebouwde dampkamp, oven, microgolfoven ect. Praktisch is ook de berging/wasruimte naast de keuken. Vanuit zowel de keuken als de leefruimte is het heel de dag genieten van de zon, alsook op het terras. Dit dankzij de ideale zuid-westen oriëntatie!

Verder zijn nog 3 ruime slaapkamers terug te vinden, ook met elk een eigen aanpalend terras. Vervolgens is er nog een praktisch apart ... gastentoilet en een badkamer met lavabo en inloopdouche. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox voor 25.000 euro.

Kortom, dé ideale kans voor wie op zoek is naar comfort en ruimte op een centrale en aantrekkelijke ligging!

Contacteer ons snel voor meer info of een bezoek ter plaatse! (Louise) Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
2134 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
79GWHUV87EU0
Makelaar Code
TK/3831
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210328-0002393770-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Feb 2024
€339.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com