Kaart

Boomgaardstraat

9880 Aalter Appartement Te Koop
87 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bent u op zoek naar een ruim appartement in het hart van Aalter? Dan is 'Park De Wulf' misschien wel het perfecte adres voor u. Deze gloednieuwe woonwijk, die binnenkort verrijst op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, belooft een oase van rust en groen te worden, centraal gelegen nabij de Markt van Aalter.

Het aanbod in 'Park De Wulf' is gevarieerd, met zowel appartementen als commerciële ruimtes, allemaal omgeven door prachtige groene zones. Het is meer dan gewoon een nieuwe woonbuurt; het wordt een echt groen toevluchtsoord midden in de stad.

Dit specifieke appartement onderscheidt zich met zijn lichtrijke woonkamer en open keuken. De eetplaats baadt in het licht en kijkt uit op een ruim terras. Een praktische berging, een apart toilet in de inkomhal, een comfortabele slaapkamer en een volledig uitgeruste badkamer vervolledigen het plaatje. En het mooiste van alles? Als u kiest voor een gelijkvloers appartement, krijgt u er ook een eigen tuin bij.

De prijzen voor een appartement met één slaapkamer starten vanaf € 275 000, exclusief kosten. Mis deze unieke kans niet om te wonen in dit duurzame project op een toplocatie in Aalter, waar stad en natuur hand in hand gaan.

* * *

Boomgaardstraat - 9880 Aalter - In het hart van Aalter wordt binnenkort een duurzame woonwijk gerealiseerd op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, genaamd 'Park De Wulf'. Dit project biedt een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes, omgeven door groene zones, op een toplocatie nabij de Markt in het centrum van Aalter. Deze ontwikkeling belooft niet alleen een nieuwe residentiële buurt te worden, maar ook een groen toevluchtsoord in het hart van de stad.

Dit appartement biedt een inkomhal met een apart toilet, een lichtrijke woonkamer met een open keuken en eetplaats, een ruim terras, een berging, één slaapkamer en een badkamer. Bovendien hebben de gelijkvloerse appartementen een eigen tuin.

Appartementen met één slaapkamer te koop vanaf € 275 000 (excl. kosten).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
M2DZWNLLMREX
Makelaar Code
park-de-wulf-type-1-slaapkamer
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com