Kaart

Boomgaardstraat

9880 Aalter Appartement Te Koop
101 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Binnenkort wordt in het bruisende hart van Aalter, op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, een uitzonderlijke woonwijk gerealiseerd. Dit duurzame project, genaamd 'Park De Wulf', belooft een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes op een centrale toplocatie vlakbij de Markt. Met zijn groene zones, wordt het niet alleen een nieuwe residentiële buurt maar ook een groen toevluchtsoord midden in de stad.

De appartementen van dit project hebben veel te bieden. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met een apart toilet. De zonnige woonkamer, met een open keuken en eethoek, nodigt uit tot gezellig samenzijn. Daarnaast beschikt elk appartement over een ruim terras, perfect voor zomerse dagen. Opslagproblemen behoren tot het verleden dankzij de bijhorende berging. Het appartement heeft twee volwaardige slaapkamers, waarvan één met een handige dressing. De badkamer is compleet met zowel een ligbad als een douche voor optimaal comfort. Bovendien beschikken de gelijkvloerse appartementen over een eigen tuin.

Deze prachtige twee-slaapkamerappartementen zijn al te koop vanaf €315 000 (exclusief kosten). Mis deze kans niet om te wonen in een groene oase in het hart van Aalter.

* * *

Boomgaardstraat - 9880 Aalter - In het hart van Aalter wordt binnenkort een duurzame woonwijk gerealiseerd op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, genaamd 'Park De Wulf'. Dit project biedt een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes, omgeven door groene zones, op een toplocatie nabij de Markt in het centrum van Aalter. Deze ontwikkeling belooft niet alleen een nieuwe residentiële buurt te worden, maar ook een groen toevluchtsoord in het hart van de stad.

Dit appartement omvat een inkomhal met een apart toilet, een zonnige woonkamer met een open keuken en eethoek, een ruim terras, een berging, twee volwaardige slaapkamers waarvan één met een dressing, en een badkamer met zowel ligbad als douche. Daarnaast genieten de gelijkvloerse appartementen van een eigen tuin. Appartementen met twee slaapkamers te koop vanaf € 315 000 (excl. kosten).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
S6DA1ZB6SRK1
Makelaar Code
park-de-wulf-type-2-slaapkamer
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com