Kaart

Boomgaardstraat

9880 Aalter Appartement Te Koop
139 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In het bruisende Aalter wordt binnenkort een gloednieuwe duurzame woonwijk gerealiseerd, genaamd 'Park De Wulf'. Gevestigd op de voormalige terreinen van Vleeswarenbedrijf De Wulf, verrijst deze residentiële parel pal in het hart van Aalter. Het project is een prachtige combinatie van ruime appartementen en commerciële ruimtes, allemaal omringd door weelderige groene zones. Dankzij haar toplocatie nabij de Markt, geniet je van de levendigheid van het stadscentrum terwijl je je in een groen toevluchtsoord bevindt.

Het appartement dat we in de kijker zetten heeft heel wat te bieden. Bij binnenkomst leidt de inkomhal je naar een apart toilet. De open keuken met eethoek vloeit naadloos over in een zonnige woonkamer waar je perfect tot rust kunt komen. Om nog maar te zwijgen van het ruime terras, de ideale plek om te genieten van een zomerse barbecue of om gewoonweg te ontspannen. Verder beschikt het appartement over een handige berging en drie volwaardige slaapkamers. Je vindt er ook twee luxe badkamers, uitgerust met zowel een ligbad als douche.

Deze driedubbele slaapkamerappartementen zijn al te koop vanaf € 430 000 (exclusief kosten). Mis deze kans niet om je nieuwe thuis te vestigen in de fascinerende ontwikkeling die 'Park De Wulf' heet.

* * *

Boomgaardstraat - 9880 Aalter - In het hart van Aalter wordt binnenkort een duurzame woonwijk gerealiseerd op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, genaamd 'Park De Wulf'. Dit project biedt een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes, omgeven door groene zones, op een toplocatie nabij de Markt in het centrum van Aalter. Deze ontwikkeling belooft niet alleen een nieuwe residentiële buurt te worden, maar ook een groen toevluchtsoord in het hart van de stad.

Dit appartement omvat een inkomhal met een apart toilet, een zonnige woonkamer met een open keuken en eethoek, een ruim terras, een berging, drie volwaardige slaapkamers, twee badkamers met zowel ligbad als douche. Appartementen met drie slaapkamers te koop vanaf € 430 000 (excl. kosten).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
36WGP2L893O-
Makelaar Code
park-de-wulf-type-3-slaapkamer
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com