Kaart

Boomgaardstraat

9880 Aalter Appartement Te Koop
121 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In het bruisende hart van Aalter verrijst binnenkort een unieke, duurzame woonwijk op de historische grond van Vleeswarenbedrijf De Wulf. Onder de naam 'Park De Wulf' ontstaat een dynamische nieuwe buurt waar ruime appartementen en commerciële ruimtes een harmonieuze combinatie vormen met groene zones. Deze toplocatie, vlakbij de levendige Markt van Aalter, biedt niet alleen een heerlijke woonplek, maar ook een groene oasis midden in de stad.

Eén van de pareltjes in dit project is ongetwijfeld de luxueuze penthouse. Stap binnen in een heldere inkomhal met apart toilet, die je verder leidt naar een lichtrijke woonkamer. De open keuken en eethoek baden in het natuurlijk licht en vormen de ideale plek voor gezellige etentjes. De ruime berging biedt genoeg plaats voor al je spullen. Het riante, zuidgerichte terras nodigt uit tot heerlijke zomerdagen in de buitenlucht. Daarnaast beschikt de penthouse over twee volwaardige slaapkamers en twee moderne badkamers met inloopdouche. Kortom, puur wooncomfort in een groene stedelijke omgeving. Penthouses zijn bij ons te koop vanaf € 425 000, exclusief kosten.

* * *

Boomgaardstraat - 9880 Aalter - In het hart van Aalter wordt binnenkort een duurzame woonwijk gerealiseerd op de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf, genaamd 'Park De Wulf'. Dit project biedt een gevarieerd aanbod van ruime appartementen en commerciële ruimtes, omgeven door groene zones, op een toplocatie nabij de Markt in het centrum van Aalter. Deze ontwikkeling belooft niet alleen een nieuwe residentiële buurt te worden, maar ook een groen toevluchtsoord in het hart van de stad.

Deze penthouse omvat een inkomhal met een apart toilet, een zonnige woonkamer met een open keuken en eethoek, een riant zuidgericht terras, een berging, twee volwaardige slaapkamers en twee badkamers met inloopdouche. Penthouses te koop vanaf € 425 000 (excl. kosten).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
121 m2
Referentie
HW0B63HZ79MP
Makelaar Code
park-de-wulf-type-penthouse
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com