Kaart

Bellemstraat 39

9880 Aalter Appartement Te Koop
155 m² wonen
3 slaapkamers

Als u op zoek bent naar een unieke en luxueuze woning in het centrum van Aalter, dan is deze uitzonderlijk afgewerkte loft precies wat u zoekt. Met een scherp oog voor detail en superieure afwerking biedt deze woonst de perfecte mix van comfort, functionaliteit en luxe, ideaal voor het bruisende stadsleven.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping wordt u begroet door een prachtig ontworpen keuken, compleet met corian werkblad, ingebouwd tussen een ruime slaapkamer, badkamer en extra kamer die als bureauruimte of extra slaapkamer kan dienen. Beide kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten, zodat u nooit zonder opbergruimte komt te zitten. De lichte en ruime leefruimte is perfect om te ontspannen en vrienden te entertainen.

Op de tweede verdieping vindt u een sfeervolle living met haard, plus een derde slaapkamer met een eigen badkamer - ideaal voor het bieden van privacy en comfort aan uw gasten. Maar het absolute hoogtepunt is het royale terras van 56m², waar u volop van het buitenleven en een prachtig uitzicht kunt genieten.

Het gemak wordt ook nog eens verhoogd door het feit dat er een gemeenschappelijke fietsenberging tot uw beschikking staat - een belangrijk aspect gezien de aankoop van de garage verplicht is bij het aanschaffen van deze loft.

Mis deze kans niet en neem snel contact op met Sarah Bouilliart op 0484/877.428 voor een persoonlijke rondleiding door deze inspirerende omgeving met industriële esthetiek en een heerlijk zonneterras.

* * *

Bellemstraat 39 - 9880 Aalter - Bent u op zoek naar een unieke en luxueuze woongelegenheid met veel aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking dan is deze loft een perfecte match!

Op de eerste verdieping biedt deze exclusieve loft een complete keuken met een corian werkblad. De leefruimte belooft veel licht en ruimte, ideaal om te ontspannen en te entertainen. Daarnaast zijn er een slaapkamer en een badkamer, beide voorzien van ingebouwde kasten voor extra opbergruimte. Een ruime bureau of tweede slaapkamer bevindt zich ook op deze etage.

Op de tweede verdieping bevindt zich de living met een sfeerhaard. Ook is er een derde slaapkamer met een eigen badkamer, wat privacy en comfort biedt aan de bewoners of gasten. Het terras van maar liefst 56m² is een absoluut hoogtepunt, ideaal om te genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht.

Met deze indeling biedt de loft een perfecte balans tussen functionaliteit, comfort en luxe, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te genieten van het bruisende stadsleven van Aalter.

Het feit dat de loft een gemeenschappelijke fietsenberging biedt, draagt bij aan het gemak en comfort van de bewoners.
"De aankoop van de garage is verplicht bij de aanschaf van deze exclusieve loft."

Wacht niet langer af en contacteer Sarah Bouilliart voor je persoonlijke rondleiding op het nummer 0484/877.428
Modern comfort
Inspirerende omgeving
Centrum Aalter
Industriële esthetiek
Zonneterras van 55m

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
2TQWAC1YU8LN
Makelaar Code
luxueuze-loft-met-oog-voor-det
EPC Waarde
160 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202309260002998826RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€549.500 / Altro Vastgoed
22 Mar 2024
€578.500 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com