Home Appartement 3200 Aarschot
Paolalaan 25-0002
Kaart

Paolalaan 25-0002

3200 Aarschot Appartement
81 m² wonen
2 slaapkamers
€273.000

Welkom in het schilderachtige Aarschot, waar dit appartement perfect gesitueerd is in de residentiële wijk aan de Paolalaan. Deze rustige, kindvriendelijke omgeving straalt sereniteit uit maar ligt toch vlakbij het levendige stadscentrum en haar voorzieningen. Daarnaast bevinden de belangrijkste invalswegen zich nabij, wat extra gemak biedt.

Het kleinschalige appartementsgebouw bestaat uit slechts twee appartementen, waardoor je kunt genieten van rustig en sereen wonen. Het penthouse dat we hier presenteren combineert comfort en gezelligheid met een smaakvolle inrichting.

Via de gang kom je langs nuttige voorzieningen zoals een handige berging, een apart toilet en de moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche en dubbele lavabo. De ruime woonkamer met open keuken baadt in het licht en biedt veel ruimte. Bovendien is de keuken volledig geïnstalleerd.

Het appartement beschikt daarnaast over twee volwaardige slaapkamers. Energiezuinigheid is ook een belangrijke troef, met een B-label en conforme elektriciteit. De kers op de taart is de eigen garage en wasplaats, inbegrepen in de prijs!

Ben je geïnteresseerd in dit unieke aanbod? Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor een bezoek ter plaatse! Dit appartement in Aarschot combineert rustig wonen met de voordelen van het stadsleven en is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Paolalaan 25-0002 - 3200 Aarschot - Welkom in Aarschot! In de residentiële wijk langs de Paolalaan kan je dit kleinschalig appartementsgebouw terugvinden. Een ideale locatie om te wonen gezien de rustige, kindvriendelijke buurt én de nabijheid van het centrum met alle voorzieningen. Ook de belangrijkste invalswegen zijn op een boogscheut gelegen. Bovendien omvat het gebouw slechts 2 appartementen: een garantie voor sereen wonen. Kortom: dit penthouse is de perfecte mix van comfort en smaakvolle gezelligheid, gelegen in een rustige buurt op wandelafstand van het bruisende centrum.

De gang leidt je langs een handige berging, een apart toilet en de moderne badkamer ingericht met douche en dubbele lavabo. De woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken omvat veel licht en ruimte. Een extra troef is de energiezuinigheid (label B) en ook de elektriciteit is conform. Daarnaast beschikt het appartement nog over twee volwaardige slaapkamers. En de kers op de taart? Je eigen garage en wasplaats, inbegrepen in de prijs!

Geïnteresseerd? Laat deze kans niet liggen en neem contact met ons op voor een bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 273.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
IEATUS3EAMUQ
Makelaar Code
433-5912908
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€273.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com