Home Te Koop Appartement 3200 Aarschot
Felix Daelslaan 44-5
Kaart

Felix Daelslaan 44-5

3200 Aarschot Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Als je op zoek bent naar een rustig gelegen appartement, net buiten het stadscentrum van Aarschot, dan is dit charmante 2-slaapkamerappartement met garagebox zeker het bekijken waard. Gelegen op de tweede verdieping, verwelkomt dit appartement je met een inkom- en nachthal die voldoende ruimte biedt voor een vestiairekast.

Je wordt onmiddellijk aangetrokken tot de lichtovergoten leefruimte, compleet met open haard, die ruimte biedt voor zowel een eetplaats als een zithoek. De ingerichte open keuken straalt gezelligheid uit en het aangrenzende terras aan de voorzijde van het gebouw nodigt uit om te genieten van de frisse lucht.

Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer, een apart toilet en twee slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw. Er is ook een prive parkeerplaats in een dubbele garage op de begane grond.

Dit appartement geniet een zeer gunstige ligging, net buiten het stadscentrum van Aarschot. Met een supermarkt in de nabijheid en alle andere stadsfaciliteiten binnen handbereik, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Bovendien profiteer je van een vlotte aansluiting op de E314 en een optimale verbinding met Leuven.

Klinkt dit aantrekkelijke, goed gelegen 2-slaapkamerappartement met parkeerplaats als jouw ideale thuis? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse.

Bijkomende informatie (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, etc.) is hieronder te downloaden.

* * *

Felix Daelslaan 44-5 - 3200 Aarschot - Op zoek naar een rustig gelegen appartement met 2 slaapkamers en garagebox net buiten het centrum van Aarschot? Dan is dit zeker een kijkje waard.

Het appartement, gelegen op het 2e verdiep, omvat een inkom-/nachthal met ruimte voor vestiairekast, een lichtvolle leefruimte die voorzien werd van open haard en die ruimte biedt voor eetplaats en zithoek, een ingerichte open keuken en een aan de living aangrenzend terras aan de voorzijde van het gebouw. Bovendien kan je beschikken over een badkamer, een apart toilet en 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw. Ook is er één privé parkeerplaats in een dubbele garage voorzien op het gelijkvloers.

Dit appartement kent een zeer gunstige ligging, zo bevind je je net buiten het centrum van het Aarschot. Je woont vlakbij een supermarkt en ook alle andere faciliteiten die de stad je te bieden heeft bevinden zich vlakbij. Bovendien heb je een vlotte aansluiting met de E314 en is de verbinding met o.a. Leuven optimaal.

Lijkt dit leuke, goed gelegen 2-slaapkamerappartement met parking echt iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
9SILDXW4-63I
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€169.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com