Home Appartement 3200 Aarschot
Poortveldenplein 11-1
Kaart

Poortveldenplein 11-1

3200 Aarschot Appartement
82 m² wonen
2 slaapkamers
€285.000

Ontdek dit uitnodigende instapklare appartement, gelegen in de rustige residentiële wijk Poortveldenplein in Aarschot. Hier geniet je van het comfort van een kleinschalig gebouw met slechts twee appartementen, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het bruisende stadscentrum, openbaar vervoer inclusief treinstation, supermarkten, scholen en verschillende horecazaken liggen op wandelafstand van je nieuwe thuis. Bovendien is er een breed scala aan recreatiemogelijkheden in de buurt en zijn ook de belangrijkste verbindingswegen gemakkelijk bereikbaar.

Binnen in het appartement ontdek je een lichtrijke leefruimte die genoeg ruimte biedt voor zowel een comfortabele zit- als eethoek, naadloos verbonden met een open, volledig geïnstalleerde keuken. De moderne badkamer is uitgerust met een stijlvolle wastafel en inloopdouche, en er is een apart toilet voorzien. De twee ruime slaapkamers zijn net als het aangename terras, ideaal gelegen aan de achterkant van het gebouw, weg van de straat.

Qua bergruimte zit je hier ook goed. Naast een berging op de eerste verdieping, is er een extra grote berging van maar liefst 15 m² op de gelijkvloerse verdieping. Je kan ook gebruik maken van de gemeenschappelijke garage. Het appartement is daarnaast uitgerust met een energie-efficiënte luchtwarmtepomp en een gezellig, privé stadstuintje.

Dit appartement biedt fantastische mogelijkheden, of je nu zelf wilt genieten van het rustige leven in Aarschot of op zoek bent naar een interessante investeringsopportuniteit. Aarzel niet en boek snel je bezoek ter plaatse om deze unieke kans niet te missen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Poortveldenplein 11-1 - 3200 Aarschot - Welkom in Aarschot! In de residentiële wijk Poortveldenplein kan je dit appartement terugvinden. Het kleinschalige gebouw met slechts 2 appartementen garandeert een rustige omgeving. Daarnaast ben je slechts een wandeling verwijderd van alle voorzieningen: het bruisende stadscentrum, het openbaar vervoer en treinstation, supermarkten, scholen, horecazaken en tal van recreatiemogelijkheden. Ook de belangrijkste verbindingswegen zijn binnen handbereik.

Het instapklare appartement omvat onder meer een lichtrijke leefruimte met voldoende plaats voor zowel een zit- als eethoek die naadloos aansluit aan de open, volledig geïnstalleerde keuken. De badkamer is ingericht met een wastafel en inloopdouche en er is een apart toilet aanwezig. De twee volwaardige slaapkamers, en eveneens het aangenaam terras, zijn aan de achterkant van het gebouw gelegen. Een leuke extra is de overvloed aan bergruimte. Naast de berging op de eerste verdieping, heb je ook een uitzonderlijk ruime berging van maar liefst 15m2 op de gelijkvloerse verdieping en bovendien kan je de gemeenschappelijke garage gebruiken. Nog enkele troeven: het appartement beschikt over een luchtwarmtepomp en je hebt een gezellig, privaat stadstuintje ter beschikking.

Kortom: dit appartement is een buitenkans om zelf te bewonen òf als interessante investering.
Benieuwd? Boek snel jouw bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
I2XUPI06EK1W
Makelaar Code
350-5911639
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€285.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com