Home Appartement 3200 Aarschot
Heilaakstraat 15-4
Kaart

Heilaakstraat 15-4

3200 Aarschot Appartement
85 m² wonen
2 slaapkamers
€189.000

Ontdek dit charmante appartement, centraal gelegen in het gezellige Aarschot. Dit appartement bevindt zich in de residentiële Heilaakstraat, op slechts een boogscheut van belangrijke verbindingswegen en met alle voorzieningen bij de hand. Geniet van de rustige ligging terwijl je slechts een wandeling verwijderd bent van het levendige stadscentrum van Aarschot en het treinstation.

Via de uitnodigende inkomhal, met genoeg ruimte voor een vestiaire, kom je het appartement binnen. De hal geeft je toegang tot verschillende ruimtes waaronder de badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, lavabomeubel en aansluiting voor een wasmachine. Naast een apart toilet beschikt het appartement over twee slaapkamers en een lichtrijke, royale leefruimte met meer dan genoeg plaats voor een zit- en eethoek.

Hoewel de keuken toe is aan een opfrisbeurt, biedt deze voldoende ruimte om omgebouwd te worden tot jouw droomkeuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot een gezellig terrasje, ideaal voor die zonnige dagen.

Bijkomende pluspunten van het appartement zijn de ondergrondse autostaanplaats en kelderberging die bij de prijs inbegrepen zijn. Ook de ramen werden enkele jaren geleden al vervangen, zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Met een beetje opfrissing kan dit appartement snel getransformeerd worden tot jouw perfecte thuis. Daarnaast biedt het ook een interessante investeringsmogelijkheid.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan snel je bezoek ter plaatse!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heilaakstraat 15-4 - 3200 Aarschot - Welkom in Aarschot! In de residentiële buurt langs de Heilaakstraat, kan je dit appartement terugvinden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar per lift of trap. De rustige ligging biedt voor ieder wat wils: je hebt alle voorzieningen binnen handbereik en ook de belangrijkste verbindingswegen zijn op een boogscheut gelegen. Van het stadscentrum van Aarschot en het treinstation ben je slechts een wandeling verwijderd!

Je treedt het appartement binnen via de inkomhal met voldoende plaats voor vestiaire. De hal biedt onder meer toegang tot de badkamer, ingericht met inloopdouche, lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine. Een apart toilet is aanwezig. Voorts beschikt het appartement over twee slaapkamers en een lichtrijke, royale leefruimte met meer dan voldoende plaats voor een zit- en eethoek. Hoewel de keuken ondertussen een opfrisbeurt kan gebruiken, is er voldoende ruimte om deze plaats om te toveren tot jouw droomkeuken. Bovendien heb je via de keuken toegang tot het terrasje.

Extra troeven zijn de ondergrondse autostaanplaats en kelderberging die inbegrepen zijn in de prijs.
Ook de ramen werden enkele jaren terug reeds vervangen.

Met wat verfraaiingen is dit appartement binnen no-time jouw perfecte thuis.
Daarnaast is het ook een interessante investering!

Benieuwd? Boek snel jouw bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
H41AA5073D56
Makelaar Code
433-5913239
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€189.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com