Home Appartement 3930 Achel
Thomas Watsonlaan 2-4
Kaart

Thomas Watsonlaan 2-4

3930 Achel Appartement
112 m² wonen
126 m² perceel
2 slaapkamers
€299.500

Dit prachtige instapklare appartement in Achel, uitgerust met een lift, is te koop en wilt u verwelkomen als haar nieuwe eigenaar. Het relatief nieuwe appartement, met een royale woonoppervlakte van 112 vierkante meter en een gastvrij terras, is klaar voor haar nieuwe bewoners na degelijk onderhoud en up-to-date stroom conformiteit. Dankzij het EPC-label van klasse B, kunt u genieten van een energie-efficiënte woning.

Dit appartement biedt u de ruimte en comfort die u nodig heeft, met een zeer ruime, lichte leefruimte en keuken. Naast de basisruimtes, voegt het ruime zonneterras met zonneluifel extra charme toe aan deze woning. Het appartement heeft ook twee slaapkamers, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel om uw comfort te maximaliseren.

Extra parkeermogelijkheden en een afgesloten privé garage maken dit appartement helemaal perfect. En dat allemaal in een kleinschalig complex met lage gemeenschappelijke kosten.

De leefruimte sluit aan op de open keuken die goed is uitgerust met een ruime koelkast, nieuwe vaatwasser, oven, magnetron en een vierpits inductiekookplaat. U kunt genieten van uw maaltijden op het aangrenzende terras dat vorig jaar is uitgerust met airconditioning voor zowel verwarming als koeling. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, waarvan één ook airconditioning heeft. Een praktische berging maakt het plaatje compleet.

Dus, als u op zoek bent naar een appartement in Achel, mis dan deze kans niet! Bel ons voor een bezichtiging op 011 64 55 00 of stuur een e-mail naar info@vastgoedfransen.be. We kijken ernaar uit om u rond te leiden in uw mogelijke nieuwe thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Thomas Watsonlaan 2-4 - 3930 Achel - Omschrijving Perfect instapklaar appartement te koop in Achel met lift! Perfect instapklaar appartement te koop in Achel met lift!

Dit appartement met een recent bouwjaar, een woonoppervlakte van 112m² en een aangenaam terras staat te koop. Het appartement beschikt over een EPC-label klasse B, de stroom is conform en alles is netjes onderhouden waardoor het instapklaar is! Inpakken en verhuizen maar!

In deze residentie is een lift aanwezig!

Troeven:
* 112m² woonoppervlakte, zeer ruime en lichtrijke leefruimte met keuken
* Ruim terras met zonneluifel
* Twee slaapkamers
* Ruime inloopdouche en dubbele lavabo
* Afgesloten privé garage en extra parkeermogelijkheden
* Lift
* Klein complex met lage gemeenschappelijke kosten
* Ideale ligging in Achel

Het appartement heeft een leuke inkomhal met toegang tot de leefruimte. Deze staat in verbinding met de open keuken. Deze bevat een ruime koelkast, nieuwe vaatwasser, oven, microgolf en een vierpits inductievuur. Ook is er een bureauruimte voorzien. De leefruimte sluit mooi aan met het terras buiten dat voorzien is van een zonneluifel. In 2021 is er ook een airco gehangen in de leefruimte om te koelen of verwarmen.
Vervolgens is er een apart toilet, een ruime badkamer met inloopdouche en dubbel wasmeubel. Verder zijn er twee slaapkamers waarvan eentje voorzien is van airco. Uiteraard is er ook een berging voorzien. Om het verhaal compleet te maken is er een eigen privatieve garage met sectionale poort en nog ruim voldoende parkeerplaats.

Bent u opzoek naar een appartement in de buurt van Achel? Contacteer ons zeker voor een bezichtiging op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Grond oppervlakte
126 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
I355EV68IB33
Makelaar Code
6740307
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230603-0002908253-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€299.500 / Vastgoed Fransen & Co
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com