Home Te Koop Appartement 3570 Alken
Stationsstraat 77-4
Kaart

Stationsstraat 77-4

3570 Alken Appartement Te Koop

* * *

Stationsstraat 77-4 - 3570 Alken - Welkom op de Stationsstraat 77/4 te Alken!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar Alken - Appartement - 95m2 - Alken - EPC label B - Inpandige garage/kelderberging + autostaanplaats +++

Welkom in Alken! Graag neem ik jullie mee naar de Stationsstraat 77, gelegen op een steenworp van het centrum van Alken. Op deze aantrekkelijke (woon)locatie vinden we op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie een modern 2-slpk appartement terug, met privatief zonneterras, kelderberging, inpandige garage/polyvalente ruimte en (buiten) parkeerplaats.

Residentie Hooghof is een luxueuze residentie met strakke en moderne afwerking, die in 2007 volledig werd gerenoveerd. In totaliteit beschikt het gebouw over 5 individuele woonentiteiten. Bij de renovatie van het gebouw werd uitdrukkelijk rekening gehouden met een strakke afwerking en veelvuldig gebruik van kwalitatieve materialen. Eén van de belangrijkste troeven binnen deze residentie is het aanbieden van een zéér uitgebreid wooncomfort, dit zowel binnen als buiten het appartement.

Zo beschikt dit gebouw over een ENORME troef, waarbij een gemeenschappelijke tuin (van >40are) ter beschikking wordt gesteld van alle bewoners die hierdoor gebruik kunnen maken van een ingebouwd zwembad, tennisplein, volledig omheinde tuin met speeltuigen... ZONDER hierbij zelf het onderhoud te moeten doen. Hierdoor ervaar je letterlijk het beste van twee werelden, waarbij de voordelen van een appartement volledig gecombineerd worden met de voordelen van een eigen gezinswoning, zonder zelf te moeten instaan voor de voornaamste nadelen (Kosten van onderhoud gebouw, kosten van onderhoud tuin...).

Binnen deze residentie stellen we U graag appartement 77 bus 4 voor, gelegen op de eerste verdieping. Dit prachtige appartement beschikt over een oppervlakte van +- 95m2, exclusief het zonneterras met uitgestrekt zicht op de gemeenschappelijke tuin. Door het recent karakter van deze residentie geniet het appartement ook over een zeer gunstige energiescore, hetgeen bevestigd wordt door het EPC-verslag met energielabel B. De eigenaars zorgen bovendien voor een conform elektrisch keuringsverslag en positief asbestverslag (met samenvattende conclusie: "het appartement is asbestveilig").

De indeling van het appartement is als volgt:

We betreden het appartement via een open (en lichtrijke) inkomhal, die via de stijlvolle trap onmiddellijk toegang geeft tot de ingang van het privatieve appartement. Via de ingang van het appartement begeven we ons onmiddellijk naar de leefruimte, die gekenmerkt wordt door een overvloed aan natuurlijk licht. Deze ruimte, die in rechtstreekse verbinding staat met de open keuken, staat in direct contact met het schuifraam, dat toegang geeft tot een prachtig (zuidelijk georiënteerd) zonovergoten terras. Ondanks de residentiële locatie bevind je je hier werkelijk in een oase van groen, met een panoramisch uitzicht over het zwembad, tennisplein,... tot over de verschillende boomgaarden.

De volledig ingerichte keuken met granieten werkblad, bestaat uit een ingebouwde kastenwanden en een kookeiland. Verder werd de keuken uitgerust met een inductie kookplaat, een dubbele wastafel met afzetvlak, een afwasmachine, ruime koelkast en een combi-microgolfoven. Aansluitend aan de keuken tref je nog een wasplaats/berging met alle technische voorzieningen.

Verder vinden we binnen het appartement nog 2 ruime slaapkamers, een moderne badkamer (met inloopdouche) en een gastentoilet terug te vinden.

In de kelderverdieping (niveau 0) vinden we nog een volledige privatieve (afgesloten) garage met berging terug, die momenteel ingericht werd als polyvalente ruimte. Buiten is er nog een aparte autostaanplaats voorzien, gelegen pal tegen het gebouw.

Belangrijkste troeven:

- Het appartement bevindt zich op een zeer aantrekkelijke locatie op wandelafstand van het centrum van Alken!
- Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, aan de achterzijde van het gebouw. Gezien de ligging van dit appartement geniet men van een prachtig uitzicht over de groene achterliggende omgeving, alsook op het gemeenschappelijk zwembad, de tennisbaan en achterliggende boomgaard. Hier is het werkelijk heerlijk vertoeven doorheen de verschillende seizoenen!
- Binnen dit appartement beschik je over de mogelijkheid om continu gebruik te maken van een aantal zeer aantrekkelijke (gemeenschappelijke) faciliteiten, zoals: een ingebouwd (en verwarmd) zwembad, het tennisplein, de gemeenschappelijke tuin...
- Het appartement is perfect instapklaar en beschikt over een gunstige inhoud van de verschillende verkoopattesten (EPC, elektriciteit, asbest). Zo is de elektriciteit volledig conform, bedraagt het EPC B en beschikt het gebouw over een gunstig asbestattest
- Op de begane vloer (in de kelderverdieping) vinden we nog een zéér ruime inpandige garage (incl kelderberging) terug, die momenteel dienst doet als polyvalente ruimte. Samen met de (buiten) parkeerplaats kan je hierdoor eenvoudig twee auto's parkeren.

Belangrijk om te vermelden:

- Het appartement is onmiddellijk beschikbaar zijn bij akte.
- Dit eigendom valt door de (reeds) gunstige energiescore NIET onder de renovatieplicht, waarbij een onroerend goed binnen de 5 jaar minimaal energiescore D moet behalen.
- Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige residentie, waarbij de verschillende mede-eigenaars maandelijks gemeenschappelijke kosten dienen te betalen. Deze (maandelijkse) gemeenschappelijke kosten omvatten onder andere het onderhoud van de gemene delen, groenbeheer van de tuin, onderhoud van het zwembad, brandverzekering gebouw...
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- Deze prijs is exclusief de kostprijs van een inpandige garage, kelderberging en buiten parkeerplaats. Deze dienen verplicht bij aangekocht te worden. Kostprijs 24.900 EUR.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Bent U op zoek naar een exclusief appartement op een zeer aantrekkelijke woonlocatie, vlakbij het centrum van Alken? Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.900
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
B5S7TTNAQKXM
Makelaar Code
MVStationsstraat77b4Alken
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€299.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com