Kaart

Tulpenplein 14

1070 Anderlecht Appartement Te Koop
58 m² wonen
1 slaapkamers

Tulpenplein 14 - 1070 Anderlecht - Anderlecht - Gaëlle en Sylvain presenteren u dit prachtige appartement te koop in Erasmus Gardens. Dit mooie appartement, gebouwd in 2017, is in perfecte staat en biedt alle comfort die u nodig heeft.

Dit appartement, zowel modern als goed ingedeeld, bestaat uit een ruime slaapkamer met toegang tot het terras, een grote gezellige woonkamer met uitzicht op een volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast heeft het een badkamer, een wasruimte, een hal en apart toilet. Als extra zijn er een kelder en een parkeerplaats (+30.000 €, verplicht).

De locatie van dit appartement is een van zijn troeven. Dit gebied is goed bereikbaar via belangrijke verkeerswegen, waardoor het gemakkelijk is om te reizen en toegang te krijgen tot alle nabijgelegen voorzieningen zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer.

Gelegen in een rustige en residentiële wijk, combineert dit appartement rust, comfort en moderniteit, perfect voor een investering of eerste aankoop.

Wilt u het bezoeken of meer informatie ontvangen, neem dan contact op met uw nummer 1 makelaarskantoor in BELGIË: Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - info@century21everone.be

Informatief en niet-bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
58 m2
Referentie
Z8KIBOYLY1MK
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€239.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com