Home Te Koop Appartement 1070 Anderlecht
Lennikse Baan 962-1



immo Kaart

Lennikse Baan 962-1, 1070 Anderlecht

Appartement Te Koop in Anderlecht
118 m² wonen
3 slaapkamers

Lennikse Baan 962-1 - 1070 Anderlecht - Ruim gelijkvloers appartement met tuin en 3 slaapkamers - EPC B Dit prachtige gelijkvloersappartement, gelegen in Anderlecht, op een centrale locatie, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals o.a. commerciële centra en het Eramsus-ziekenhuis. Desondanks biedt het appartement een adembenemend uitzicht op de groene omgeving. Dit appartement beschikt eveneens over een garage met aansluitende kelder, wat een waardevolle toevoeging is in een stedelijke omgeving. De garage met kelder is apart aan te kopen voor 35.000 €.

Een van de opvallendste kenmerken van dit appartement is het grote, zonnige terras met een privatieve tuin. Daarnaast heb je ook toegang tot de achterliggende gemeenschappelijke tuin.
Dit appartement biedt niet alleen een prachtige buitenruimte, maar ook een comfortabel, modern en ruim interieur met op maat gemaakte kasten. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of hobbyruimte. De gelijkvloerse ligging maakt het bovendien toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus.
Het gebouw wordt beheerd door een syndicus.

Kortom, dit gelijkvloersappartement combineert het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
SYA27ACYXXK8
Makelaar Code
6802024
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€398.000 / Immo Wemmel
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com