Kaart

Frankrijklei 5

2000 Antwerpen Appartement Te Koop
67 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek de hoogwaardige luxe in de Antwerp Tower, het stralende middelpunt van de Antwerpse skyline. Op de 50e verdieping ligt een exclusief appartement dat een panorama over de stad onthult zoals je nog nooit eerder hebt gezien, allemaal versterkt door een overvloed aan natuurlijk licht. Met de Opera als je naaste buur en het Centraal Station en de Meir op een steenworp afstand, beleef je het stadsleven op zijn best.

Binnen in het appartement vloeien luxe en comfort naadloos in elkaar over. Elke kamer, van de badkamer tot de keuken en de slaapkamer, is verfijnd afgewerkt met Dark Emperador-marmer. Sanitair schittert met accenten van gouden messing en keukenapparatuur in matzwart voegt een vleugje stijl toe. Extra comfort is te vinden in de vorm van vloerverwarming en ingebouwde kasten in verschillende kamers, waaronder de hal en de slaapkamer. Daarnaast creëren de elegante witte en gouden spotjes een sfeervolle ambiance.

Maar de Antwerp Tower biedt nog meer: het is een ervaring van stedelijke allure, geavanceerde technologie en ultieme veiligheid. Geniet van de voordelen van een conciërge, een receptioniste en handige BringMe boxen voor wanneer je pakketjes ontvangt terwijl je niet thuis bent.

Opgeleverd in november 2021, valt dit appartement buiten de categorie nieuwbouw, wat betekent dat je bij aankoop profiteert van een BTW-besparing van maar liefst 18%. Als extra optie kunnen we een parkeerplaats in het gebouw aanbieden, compleet met een elektrische laadpaal.

Kom zelf de uitzonderlijke klasse en het comfort van dit unieke appartement in de Antwerp Tower ervaren.

* * *

Frankrijklei 5 - 2000 Antwerpen - Ontdek luxe op hoog niveau in de Antwerp Tower, het kroonjuweel van de Antwerpse skyline. Dit exclusieve appartement, gelegen op 50 meter hoogte, biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, versterkt door een overvloed aan natuurlijk licht. Gelegen naast de Opera, dichtbij het Centraal Station en de Meir, bevindt u zich op een echte toplocatie.

Binnenin vindt u een naadloze combinatie van luxe en comfort. Elke ruimte, van de badkamer tot de keuken en slaapkamer, is verfijnd afgewerkt met Dark Emperador marmer. De sanitaire voorzieningen glanzen met gouden brass accenten, terwijl de keukenapparatuur in stijlvol matzwart is uitgevoerd. De vloerverwarming voegt een extra laag comfort toe, net als de ingebouwde kasten in diverse ruimtes waaronder de hal en slaapkamer. Voor de perfecte sfeer beschikt het appartement over elegante wit/gouden spotjes.

Antwerp Tower biedt meer dan alleen een prachtig appartement; het is een ervaring van stedelijke charme met geavanceerde technologie en optimale veiligheid. Geniet van het gemak van een conciërge, receptioniste en BringMe boxen voor pakjes als je niet thuis bent.

Het appartement, opgeleverd in november 2021, valt buiten de categorie nieuwbouw, wat resulteert in een BTW-besparing van maar liefst 18% bij aankoop. Als extra optie bieden we een parkeerplaats in het gebouw aan, inclusief een elektrische laadpaal.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde klasse en het comfort van dit unieke appartement in Antwerp Tower.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 380.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.080
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
X03GYO2-LJQI
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€380.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com