Home Appartement 2060 Antwerpen
Oranjestraat 47
Kaart

Oranjestraat 47

2060 Antwerpen Appartement
80 m² wonen
2 slaapkamers
€330.000

Zoek je naar het ideale stadsappartement dat het beste van binnen- en buitenleven combineert? Dan is dit prachtige gelijkvloerse appartement in het hart van Antwerpen zeker iets voor jou. Het ligt op wandelafstand van bruisende locaties zoals Park Spoor Noord en Het Eilandje. Uitermate genieten kan je in de prachtig aangelegde tuin met terras, samen goed voor een royale 44 vierkante meter.

Bij het betreden van deze stedelijke woning ontdek je onmiddellijk de ruime woonkamer. Hoge plafonds creëren een luchtige, uitnodigende sfeer die je meteen omarmt. Aan culinaire inspiratie geen gebrek in de open keuken, ontworpen door Siematic en uitgerust met topapparatuur. Een stijlvol kookeiland geeft de ruimte een moderne toets.

Deze elegante woning heeft twee slaapkamers en een luxueuze badkamer met ligbad. Een apart toilet zorgt voor extra gemak. Belangrijk om weten: bij dit appartement hoort ook een bergruimte in de kelder, ideaal voor al je spullen op te bergen. Heb je nood aan een parkeerplaats? Die kan je erbij nemen voor een meerprijs van €30.000.

Een kans als deze laat je niet liggen! Dit is jouw kans om eigenaar te worden van deze verfijnde stedelijke oase. De huidige eigenaren verkopen wegens verhuis naar het buitenland en er is zelfs de mogelijkheid om het appartement bemeubeld over te nemen.

Interesse? Plan vandaag nog een bezichtiging en kom langs op één van onze kijkdagen: donderdag 14 maart tussen 18.00 en 19.00 uur, woensdag 20 maart tussen 18.00 en 19.00 uur, zaterdag 23 maart van 11.00 tot 12.00 uur of zondag 24 maart van 11.00 tot 12.00 uur. Laat je op voorhand even iets weten?

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oranjestraat 47 - 2060 Antwerpen - Ontdek het beste van stadsleven in dit prachtige gelijkvloerse appartement gelegen in het hart van Antwerpen, op wandelafstand van Park Spoor Noord en Het Eilandje. Met een prachtig aangelegde tuin en terras, samen goed voor een royale 44 vierkante meter, biedt deze woning de perfecte combinatie van binnen- en buitenleven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer met hoge plafonds die een luchtige en uitnodigende sfeer creëren. De open keuken, ontworpen door Siematic, is uitgerust met topapparatuur, waaronder een kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De keuken wordt verder verfraaid door een stijlvol kookeiland.

Dit elegante appartement beschikt over twee slaapkamers en een luxe badkamer uitgerust met een bad, aangevuld met een apart toilet voor extra gemak.

Inbegrepen bij het appartement is een bergruimte in de kelder, waardoor er voldoende ruimte is om uw spullen op te bergen. Voor degenen die een parkeerplaats nodig hebben, is er een optie beschikbaar tegen een meerprijs van €30.000.

Mis deze kans niet om deze verfijnde stedelijke oase de jouwe te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Verkoop vanwege verhuis naar het buitenland
Kan bemeubeld verkocht worden.

Onze kijkmomenten zijn op donderdag 14 maart tussen 18.00 en 19.00 uur, Woensdag 20 maart tussen 18.00 en 19.00 uur
Zaterdag 23 maart van 11.00 tot 12.00 uur.
Zondag 24 maart van 11.00 tot 12.00 uur.

laat wel op voorhand iets weten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
N7MMTMTW42NQ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€330.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com