Home Appartement 2000 Antwerpen
Schildersstraat 53-001
Kaart

Schildersstraat 53-001

2000 Antwerpen Appartement
155 m² wonen
€725.000

Ontdek dit schitterend gerenoveerde duplex appartement, gelegen op een bruisende locatie in de zuidelijke wijk van het Museum voor Schone Kunsten. Dit prachtige verblijf is met respect voor de authenticiteit van het gebouw gemoderniseerd naar hedendaagse leefnormen.

Het appartement biedt ruim 75 m² gelijkvloerse woonruimte. Hier vind je een royale en lichte leefkamer van ongeveer 60 m², afgewerkt met fraai visgraatparket dat naadloos aansluit op een charmant terras en tuin. Ook treft u een open keuken aan, voorzien van een eiland met wastafel. De keuken is uitgerust met Bosch apparatuur, waaronder een koelkast, inductiekookplaat en vaatwasser. Geniet 's ochtends van je ontbijt terwijl het Museum voor Schone Kunsten je uitzicht siert. Verder tref je op deze verdieping nog een apart toilet en berging.

Op de benedenverdieping van 80 m² vind je drie slaapkamers op parket, een badkamer met ligbad, douche en twee wastafels. Ook is er nog een tweede badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er nog een berging aanwezig, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het karakteristieke visgraatparket geeft het interieur een licht warme tint en de greeploze kasten in combinatie met de topapparatuur van Bosch maken de keuken tot een stijlvol geheel. De badkamers zijn ingericht met kwalitatieve materialen, zoals organisch verlichte spiegels die voorzien zijn van antidamp technologie, evenals Hotbath kranen in rvs-kleur voor de wastafels en regendouche. Als kers op de taart zijn er ingebouwde LED-spots door het hele appartement.

Kortom, dit adembenemende duplex appartement combineert op een unieke wijze moderne luxe met authentieke charme - een parel aan het zuid Museum voor Schone Kunsten.

* * *

Schildersstraat 53-001 - 2000 Antwerpen - Prachtig gerenoveerd duplex appartement met tuin en terras op het bruisende zuid Museum met zicht op het Museum voor Schone Kunsten. Gerenoveerd met oog voor de hedendaagse leefnormen en met respect voor de authenticiteit van het gebouw.

Indeling van het appartement:

Gelijkvloers:   +/- 75 m²
Ruime en lichte leefruimte (+/-60 m²) op visgraatparket grenzend aan het terras en tuin.
Open ingerichte keuken met eiland voorzien van wastafel. De keuken in voorzien van Bosch toestellen (frigo, inductiekookplaat, vaatwasser,...) en geniet van een gezellige ontbijthoek met zicht op het Museum.
Apart toilet.
Berging.
Tuin en overdekt terras (+/- 30 m²) 
Verdieping -1: +/- 80 m²
3 slaapkamers op parket.
Badkamer met ligbad, douche en 2 lavabo's 
Badkamer met douche en toilet
Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Visgraatparket geeft de woning een mooie warme lichte tint en de keuken is uitgerust met greeploze kasten, vaatwasser, inbouw combi-oven, inductie kookplaat, ruime koeling, wijnkoeler, allen van het merk Bosch.
De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals organisch verlichte spiegels met antidamp techniek, Hotbath inbouwkranen in rvs-kleur voor de wastafels en voor de regendouche. Ingebouwde LEDspots.

Individuele nutsvoorzieningen.
 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 725.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
DCIW2OKPFOHI
EPC Waarde
171 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230622-0002905806-GD-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€725.000 / Carl Martens
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com