Home Te Koop Appartement 2000 Antwerpen
Léon Stynenstraat 45
Kaart

Léon Stynenstraat 45

2000 Antwerpen Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit luxueuze, lichtrijke en energiezuinige appartement van 103m² in de attractieve Nieuw Zuid-wijk! Gelegen aan de Leon Stynenstraat 45, verwelkomt dit schitterende appartement op de derde verdieping u met een uitnodigende hal uitgerust met ingebouwde kasten en een verborgen, ruime berging.

Aangrenzend aan de hal bevindt zich de eerste sfeervolle slaapkamer met een geïntegreerde badkamer voorzien van bad, douche, toilet, wastafel en additionele ingebouwde kasten. Vervolgens betreden we de stralende leefruimte die doordrongen is met natuurlijk licht. Centraal in deze ruimte vindt u een grote, volledig uitgeruste keuken inclusief een ingebouwde Siemens oven, combi oven en een omvangrijke koelkast en diepvries. Beide zijden van de keuken bieden voldoende ruimte voor een comfortabele salon, een kantoorhoek of eettafel naar uw wensen.

Aansluitend ontdekt u de tweede slaapkamer met een eigen badkamer uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafel, afgescheiden door handige ingebouwde kasten. De echte blikvanger van dit appartement zijn ongetwijfeld de ruime terrassen met wintertuin, waar u gedurende heel de dag kan genieten van de zon en een prachtig uitzicht. Alle ramen zijn bovendien voorzien van vliegenramen.

Bovendien, op de zesde verdieping kunt u gebruikmaken van het prachtige gemeenschappelijke dakterras en beschikt dit appartement over een private berging op het -2 niveau.

Het Nieuw Zuid-project is een levendige hotspot voor studenten, ondernemers, lokale handelszaken en gastronomische trekpleisters, en is een broedplaats voor creatieve initiatieven. Dankzij de strategische locatie geniet u van een eenvoudige en directe verbinding met de ring. Voor een bezichtiging kunt u een afspraak maken via lette.k@hotmail.com. Maak van dit lichtrijke luxueuze appartement uw nieuwe thuis!

* * *

Léon Stynenstraat 45 - 2000 Antwerpen - Luxueus en energiezuinig appartement (103m²) op Nieuw Zuid
Dit lichtrijke en energiezuinige appartement is gelegen aan de Leon Stynenstraat 45.

In dit luxueuze appartement op de derde verdieping komen we binnen in een hal met ingebouwde kasten en een verborgen ruime berging. Aan de hal grenst de eerste slaapkamer met een en suite badkamer met bad/douche, toilet, wastafel en ingebouwde kasten. Gaan we door komen we in de leefruimte met in het midden een grote leef keuken met ingebouwde Siemens oven, combi oven en een grote koelkast en diepvries. De keuken is van alle gemakken voorzien en voorziet veel opbergruimte. Aan beide kanten is er mogelijkheid om een ruime salon, bureau, eettafel of dergelijke te plaatsen. Aansluitend vinden we de tweede slaapkamer met en suite badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Deze ruimte word gescheiden door ingebouwde kasten. De eyecatcher van dit appartement zijn de grote ruime terrassen met wintertuin waar u de hele dag zon en een prachtig uitzicht heeft. Alle ramen zijn voorzien van vliegenramen. Op de zesde verdieping beschikt de Zuidertuin over een prachtig gemeenschappelijk dakterras en op -2 heeft dit appartement een private afgesloten berging.

Project Nieuw Zuid is een place to be voor studenten en ondernemers, lokale handelszaken, nieuwe eetplekjes en creatieve initiatieven. Dankzij haar ligging vindt u een gemakkelijke en onmiddellijke verbinding tot de ring.

Bezichtiging na afspraak: lette.k@hotmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 557.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.038
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
KT-JVGE49D84
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€557.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com