Kaart

Hardenvoort 3

2000 Antwerpen Appartement Te Koop
110 m² wonen
1 slaapkamers

Deze stijlvolle toren vertegenwoordigt een rijk historisch verleden, een subtiele herinnering aan een periode waarin de buurt werd gedomineerd door pakhuizen en fabrieksgebouwen. Vandaag de dag is dit gebied veranderd in een trendy, groene buurt, gelegen aan het Eilandje en Cadix, midden in het bruisende Park Spoor Noord. Met het park als jouw directe uitzicht voelt het alsof dit je eigen tuin is.

De loft is volledig ontworpen door INBO Olen en uitgerust met prachtige op maat gemaakte kasten door het hele pand, wat samen met de smaakvolle Atrio tegelvloer en de sfeervolle verlichting van 2LITE zorgt voor een perfecte mix van industriële flair en warme, hoogwaardige materialen.

Bij binnenkomst tref je een ruime hal met ingebouwde vestiairekasten, schoenenrek en gastentoilet. De ruime woonkamer en slaapkamer zijn slim gescheiden door een lange kastenwand. De grote ramen, hoge ruwe plafonds en het vanuit de woonkamer toegankelijke terras dragen bij aan het gevoel van ruimtelijkheid.

In de open keuken is gekozen voor de beste materialen. Met een werkblad in HPL Fenix, fineerkasten en topapparatuur van merken als Qooker, Liebherr, Miele en Novy is deze keuken een ware blikvanger.

De royale slaapkamer beschikt over een volledig uitgeruste dressing en biedt directe toegang tot de badkamer, uitgerust met een grote wastafel en een douche, beide in mortex, en afgewerkt met Vola kranen.

Er bestaat de mogelijkheid om twee inpandige parkeerplaatsen te kopen voor €35.000 per stuk. De verkoopprijs van de loft staat op €535.000 en zal beschikbaar zijn vanaf september 2024.

* * *

Hardenvoort 3 - 2000 Antwerpen - Deze indrukwekkende toren verraadt de rijke geschiedenis en is een knipoog naar de tijd waarin deze buurt werd gekenmerkt door pakhuizen en fabrieksgebouwen. Vandaag een hippe groene buurt om de hoek van het Eilandje, Cadix en midden in Park Spoor Noord, met het park als uw tuin wanneer u door de voordeur loopt.

De loft werd tot in de puntjes ingericht door INBO Olen en kreeg prachtige maatkasten doorheen de hele loft, gecombineerd met een smaakvolle tegelvloer van Atrio en designverlichting van 2LITE . Resultaat: de perfecte combinatie van het industriële karakter en de warme afwerkingsmaterialen.
Inkomhal met ingemaakte vestiairekasten, schoenkast en gastentoilet.
De riante leefruimte en slaapkamer zijn van elkaar gescheiden met een meterslange kastenwand. De ruimtelijkheid wordt in de verf gezet dankzij de vele ramen rondom, de hoge/ruwe plafonds en het terras dat toegankelijk is vanuit de leefruimte.
Ook in de open keuken werd enkel voor topmaterialen gekozen: werkblad in HPL Fenix, kasten in fineer en kwalitatieve toestellen oa: Qooker, Liebherr, Miele, Novy zorgen ervoor dat dit een werkelijke eyecatcher is.
De royale slaapkamer met compleet uitgeruste dressing heeft en suite toegang tot de badkamer met een grote lavabo en douche beide in mortex, afgewerkt met Vola kranen.

Mogelijkheid tot aankoop van twee inpandige autostaanplaatsen aan 35.000 Euro/stuk.
Verkoopprijs: 525.000 Euro, beschikbaar vanaf september 2024.


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.951
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
TE-H4M2FR-ZA
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€525.000 / Particulier
26 Mar 2024
€535.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com