Kaart

Zakstraat 19

2000 Antwerpen Appartement
63 m² wonen
1 slaapkamers
€219.000

Dit charmante, volledig gemeubileerde appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een historisch pand in hartje Antwerpen. Het is gelegen op de kruising van de Zakstraat en de Vleeshouwersstraat - een locatie waar je ongetwijfeld als kind al van droomde om te wonen.

Het appartement straalt een unieke, maar tevens tijdloze charme uit door zijn houten balkenstructuur en trap die leidt naar de slaapkamer. Daarnaast vind je er ook alle comfort van thuis. Je hoeft enkel met je koffer aan te komen en te beginnen genieten van al het moois dat Antwerpen te bieden heeft.

In de stijlvol ingerichte keuken ontdek je de echte blikvanger: een vrolijke oranje koelkast die perfect contrasteert met de donkere houten balken. De keuken beschikt ook over een handige wasmachine die mooi verborgen is weggestopt. Versier met een bloemetje en je voelt je meteen helemaal thuis.

De aparte slaapkamer beschikt over een dakraam dat je een prachtig uitzicht biedt op de Sint-Pauluskerk (zie foto). De aansluitende badkamer is uitgerust met kleurige patroontegels, die ook terug te vinden zijn in de keuken.

Met één slaapkamer en badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer, is dit appartement een uitstekende investering. Het wordt momenteel verhuurd aan 1.025 euro per maand, waardoor het een ideale opbrengsteigendom is. Bovendien is het uitermate geschikt voor expats of voor wie op zoek is naar een langdurig verblijf. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zakstraat 19 - 2000 Antwerpen - Charmanter wordt het niet:

Het gemeubeld appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een historisch pand op de hoek van de Zakstraat en de Vleeshouwersstraat. Zo’n appartement waar je als kind al van droomde ooit te wonen, met veel balken en een trapje naar de slaapkamer. En dat in combinatie met een tijdloze en supergezellige inrichting, werkelijk alles is aanwezig. Op die manier kan je met je koffer aankomen en genieten van al wat Antwerpen te bieden heeft. Het appartement beschikt ook over een wasmachine. Die is verstopt in de keuken, waar de echte eyecatcher de oranje ijskast is. Heel cool/koel en mooi in combinatie met het donkere hout van de balken. Bloemetje dabei en je wil nooit meer verhuizen! De slaapkamer is apart en het dakraam daar geeft uitzicht op de Sint-Pauluskerk (look at the picture). De badkamer met patroontegels bevindt zich aansluitend. Ook patroontegels in de keuken!

SNELLE FEITEN:
- 1 slaapkamer/badkamer
- afgewerkte keuken
- woonkamer
- houten balken
- hartje Antwerpen

IDEAAL OPBRENGSTEIGENDOM !!! WORDT NU VERHUURD AAN 1025 EURO PER MAAND !!! IDEAAL VOOR EXPATS OF LANGDURIG VERBLIJF !!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 479
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
63 m2
Referentie
G7T3QGGR4LFU
EPC Certificaat
20221206-0002731769-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€219.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com