Home Te Koop Appartement 2000 Antwerpen
Kronenburgstraat 88
Kaart

Kronenburgstraat 88

2000 Antwerpen Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit charmante appartement ligt op een steenworp afstand van Marnixplaats en het levendige Zuid, terwijl het ook slechts vijf minuten is verwijderd van het Mechelsplein en de Scheldekaaien. Gevestigd in een kleinschalig appartementsgebouw dat in 2017 volledig gerenoveerd werd, geniet u hier van lage gemeenschappelijke kosten en een vriendelijke buurt.

Bij binnenkomst op de tweede verdieping leidt een hal u naar de functioneel ingedeelde woonkamer aan de zuidkant, met een open keuken en hoge plafonds die een ruim en lichtgevend effect geven aan het gehele appartement. Op dezelfde verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een ingebouwd bureau.

Daarnaast biedt de hal toegang tot een toilet, een opbergkast en een ruime badkamer. De badkamer is compleet met een inloopdouche, dubbele wastafel en een aparte bergruimte voor uw wasmachine en droger. Voor extra opslag beschikt het appartement ook over een kelder. Indien gewenst, is er de mogelijkheid om het huurcontract voor een nabijgelegen parkeerplaats over te nemen.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2024. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de kijkdag op 13 april 2024 door hun naam en telefoonnummer door te geven via kronenburgstraat88.201@gmail.com.

* * *

Kronenburgstraat 88 - 2000 Antwerpen - Het appartement bevindt zich op een boogscheut van de Marnixplaats en het bruisende Zuid, en op amper 5 minuten van het Mechelsplein en de Scheldekaaien. Het maakt deel uit van een kleinschalig appartementsgebouw dat in 2017 volledig gerenoveerd werd, heeft lage gemeenschappelijke kosten en fijne buren.

U betreedt het appartement op de tweede verdieping via de hal die aan de zuidkant uitgeeft op de functioneel ingedeelde leefruimte, met open keuken en hoge plafonds. Hierdoor krijgt deze ruimte (en het hele appartement) een heel ruim en lichtrijk aanvoelen.

Aan de andere kant van de hal bevinden zich 2 zeer ruime volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met ingebouwd bureau. Verder geeft de hal uit op een toilet, een opbergkast en de ruime badkamer. Deze laatste is uitgerust met inloopdouche, dubbele lavabo en een aparte bergruimte voor wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt verder ook over een kelder voor bijkomende opbergruimte en er is de mogelijkheid om het huurcontract voor een nabijgelegen autostaanplaats over te nemen.

Het appartement is beschikbaar vanaf 01/09/2024. Indien geïnteresseerd graag je naam en telefoonnummer door geven via kronenburgstraat88.201@gmail.com.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 355.000
Kadastraal Inkomen
€ 350
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
219WP-Z86U95
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€355.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com