Kaart

Britselei 27

2000 Antwerpen Appartement
1 slaapkamers
€265.000

Op zoek naar een appartement in het gezellige, levendige Antwerpen Zuid? Dan is dit lichte appartement aan de Britselei misschien wel iets voor jou. Het appartement is uitstekend gelegen: op slechts vijf minuutjes wandelen bevind je je al op het Theaterplein, de Marnixplaats en het Stadspark. Ook de charmante Markgrave-buurt is vlakbij.

Eenmaal binnen, bereik je via de inkomhal met trap of lift vlot het appartement op de tweede verdieping. Hier word je verwelkomd door een open leefruimte, waar woonkamer en keuken vloeiend in elkaar overlopen. Een apart toilet en een slaapkamer met aansluitende badkamer en buitenkoer maken het geheel compleet.

Geniet van het natuurlijke daglicht dat rijkelijk binnenstroomt in de woonkamer, zonder daarbij je privacy te verliezen dankzij de bomen van de Leien. Bovendien is er een aparte kelder, perfect voor opslag, en beschikt het appartement over een gemeenschappelijke berging.

Je auto kwijt? Geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt - geen bezoekerspas nodig.

Het appartement heeft een EPC B label, wat betekent dat er geen renovatieplicht is. Een asbestvrij attest is bovendien voorhanden.

Benieuwd geworden? Neem dan contact op via britselei27@hotmail.com of bel naar 0494.24.13.66 voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Let op, je bent direct met de eigenaar in contact, geen tussenkomst van immokantoor nodig!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Britselei 27 - 2000 Antwerpen - Appartement te koop in hartje Antwerpen (Zuid)!

Het appartement is gelegen op de Britselei en bevindt zich hierdoor op vijf minuten wandelafstand van het Theaterplein, Marnixplaats, Stadspark, Markgrave-buurt,…

Via de inkomhal kan u met de trap of lift het appartement op de tweede verdieping bereiken. U treft een open leefruimte met living en keuken, apart toilet en een slaapkamer met aansluitende badkamer en buitenkoer. Omwille van de grote raampartijen is er steeds erg veel lichtinval in de living maar zonder veel inkijk omwille van de bomen van de Leien. Win-win!

Er is tevens een aparte kelder (handig voor koffers, kerstboom etc.) en gemeenschappelijke berging.

Eenvoudig parkeren voor uzelf of bezoekers (geen bezoekerspas nodig).

EPC B: Renovatieplicht is NIET van toepassing! Asbestvrij attest voorhanden.

Contacteer: britselei27@hotmail.com of 0494.24.13.66 voor meer informatie of een bezichtiging. GEEN IMMO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
VMFG9BDT37MQ
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€265.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com