immo Kaart

wolstraat 1, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
147 m² wonen
192 m² perceel

wolstraat 1 - 2000 Antwerpen - Deze prachtige penthouse met EPC Label B is gelegen op het 4e verdiep op een unieke en absolute TOP locatie in het hartje van het oude stadscentrum op de hoek van de Lange Koepoortstraat en de Wolstraat. Deze gerenoveerde eigendom heeft een bewoonbare bruto opp. van 147 M2, een prachtig terras van ca 45 M2, een wijnkelder van ca 20 M2 en een fietsenberging.

Kenmerkend is de overvloedige lichtinval en het prachtige zicht op de kathedraal. Het ruime terras is een van de grootste troeven en heeft bovendien bijna geen inkijk. Dit is toegankelijk via een zijgang van de leefruimte of via een van de slaapkamers.

Het dakappartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle modern comfort. Via de lift komt u rechtstreeks binnen in de hal die in verbinding staat met de leefruimte, terras en de hoogwaardig afgewerkte keuken met aparte berging. Er zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.
Troeven : Kleinschalige residentie met lage kosten, unieke ligging, hoekpand met zeer veel lichtinval, prachtig zicht over de oude stad, instapklaar, conforme elektrische keuring, mogelijkheid tot installeren van airco, inbouwspots in alle ruimtes, asbestvrij, ethanolhaard, gerenoveerd, aanwezigheid van een lichtkoepel, het dak werd sterk geïsoleerd en een EPC B met een score van 157 kWh/m2 ! Er is een mogelijkheid tot huren van staanplaatsen in de buurt.
Gedetailleerde plannen en alle nodige attesten zijn beschikbaar op www.wellimmo.net, onder de rubriek 'te koop', documenten.
Voor meer informatie of om deze woning persoonlijk te ontdekken, kunt u contact met ons opnemen via 03.225.00.68 of info@wellimmo.net. Bezoek ook onze website op www.wellimmo.net.
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 718.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
192 m2
Bewoonbare oppervlakte
147 m2
Referentie
OVT4QXV5B76X
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20121204--000124280-6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2024
€718.500 / Wellimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com