Home Te Koop Appartement 2018 Antwerpen
Mechelsesteenweg 15
Kaart

Mechelsesteenweg 15

2018 Antwerpen Appartement Te Koop
98 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een appartement midden in het bruisende stadshart? Kijkdagen voor dit centraal gelegen woonjuweel zijn voorzien op 30 maart en 1 april. Toon je interesse gerust via mail naar mechelsesteenweg15@hotmail.com.

Gelegen op de eerste verdieping van een karaktervol herenhuis, biedt dit appartement comfortabel wonen temidden van de stadsdynamiek. Het pand werd in 2019 volledig gerenoveerd en kreeg een zeer gunstig EPC-label (B), wat aantoont dat energiebesparing hoog in het vaandel staat.

Wat is er beter dan een appartement dat pal in het hartje van de stad ligt? Omringd door gezellige terrasjes, restaurants en winkels, is het leven hier levendig en vibrant. Of je nu richting de Marnixplaats (Zuid) wandelt of het historisch centrum wilt bezoeken, op tien minuutjes bereik je je bestemming. Het is de ideale locatie om ten volle van het bruisende stadsleven te genieten.

Tevens is de goede bereikbaarheid een troef. Met bus, tram en trein geraak je vlot op je bestemming en ook met de wagen ben je snel op de snelweg.

Het appartement zelf beschikt over een lichte leefruimte met open keuken, uitgerust met een marmeren werkblad en Siemens inbouwtoestellen. Grote ramen en dubbele deuren naar een zonnig balkon zorgen voor een zee van licht. Praktische opbergmogelijkheden vind je in de berging met maatkasten en aansluiting voor de wasmachine, alsook in de hal. Ontspannen doe je in één van de twee slaapkamers, rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement. In de betegelde badkamer geniet je van een verkwikkende douche of een ontspannend bad.

Bijkomende troeven zijn de hoge plafonds (>4m), authentieke open haard en warme parketvloer die doorheen het hele appartement (behalve de badkamer) ligt. Tenslotte is er nog een gedeelde kelderruimte met berging.

* * *

Mechelsesteenweg 15 - 2018 Antwerpen - Kijkdagen op 30/03 en 01/04. Bij interesse kan u mailen naar mechelsesteenweg15@hotmail.com.

Dit centraal gelegen appartement op de eerste verdieping (geen lift) biedt comfortabel wonen in een karaktervol herenhuis. Het gebouw werd recent volledig gerenoveerd (2019) en heeft een zéér gunstig EPC-label (B).

Dit appartement bevindt zich in hartje stad, pal op de Noord-Zuid as, omringd door gezellige terrasjes, restaurants en winkels op loopafstand. Op amper tien minuutjes wandelen bereik je de Marnixplaats (Zuid) of historisch centrum. De locatie is dus ideaal om ten volle van het bruisende stadsleven te genieten.

Het appartement is bovendien vlot bereikbaar met bus, tram en trein. Met de wagen bereik je de snelweg in enkele minuten.

Dit appartement biedt:
• Lichte leefruimte met open keuken.
De grote raampartijen over de volledige breedte van het appartement zorgen voor veel natuurlijk licht. De woonkamer geeft via dubbele, openzwaaiende deuren uit op een zonnig balkon. De hypergeïnstalleerde open keuken is voorzien van een marmeren werkblad en inbouwtoestellen van Siemens.
• Berging met maatkasten en aansluiting wasmachine.
• Apart toilet.
• Betegelde badkamer met wastafel en bad/douche.
• Twee rustig gelegen slaapkamers aan de achtergevel.
• Nachthal met bureau + kleine hal met maatkasten.
• Gedeelde kelderruimte met berging.

Extra troeven zijn de hoge plafonds (>4m), de authentieke open haard en warme parketvloer in het hele appartement (behalve de badkamer).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 618
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
R9GJNQ0-Q3UL
EPC Waarde
116 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20191017-0002208272-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€395.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com