immo Kaart

Van Peltstraat 42, 2018 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
148 m² wonen
100 m² perceel
4 slaapkamers

Van Peltstraat 42 - 2018 Antwerpen - Elegant wonen op de drie bovenste verdiepingen van een authentiek herenhuis, dat kan hier. Denk: een grote open leefkeuken met terras, maar liefst 5 kamers én 2 badkamers. De toffe buurt vlakbij het hof Van Leysen en de Markgravelei zitten mee in de prijs!
In dit statige herenhuis op nummer 42, in Residentie “Gustav Klimt”, krijg je het beste van twee werelden: een origineel gebouw met authentieke elementen, én een instapklaar vergund triplex appartement dat werd gerenoveerd naar hedendaagse normen. Zo vind je in de gemeenschappelijke inkomhal beneden hoge plafonds met sierlijsten, een originele houten trap en een strakke grijze natuurstenen vloer. Het appartement zelf stap je binnen op de eerste verdieping, met een eerste, lichte kamer op de tussenverdieping, die een mooie grijze laminaatvloer heeft die over het hele appartement doorloopt. Ideaal als home office, bijvoorbeeld, waarbij je op het achterliggende platte dak met enkele grote planten meteen extra privacy én groen creëert. Wat verderop in de hal heb je een apart gastentoilet met een lavabo én een originele messing kraan. Je komt binnen in de prachtige, zonovergoten leefruimte. Inclusief drie grote, hoge ramen én een authentiek balkonnetje. Je hebt hier plaats voor een groot salon en een tafel. Achteraan heb je de open keuken, die met zijn witte greeploze frontjes en werkblad in composiet met marmerlook tijdloos oogt en volledig is geïnstalleerd. Je hebt hier een inductievuur, dampkap, oven van Siemens, koelkast, diepvriezer en heel wat kastruimte. Aan de grote toog kan je ook eten met zicht op het rustige terrasje achteraan.
Moeten er nog (bad)kamers zijn? De eerste badkamer bevindt zich op de tweede tussenverdieping, op een mooie lichtgrijze vloertegel en een strakke zwarte wandtegel in marmerlook. Je hebt hier een design ligbad, een strakke inloopdouche met matzwarte kraan en regendouche, een hangtoilet, dubbele lavabo met meubel, ronde spiegel, verticale hangkast en een handdoekenradiator. Op de tweede verdieping bevinden zich slaapkamer twee en drie: een riante kamer aan de voorzijde, met drie grote ramen en een tweede kamer achteraan. Op de derde en bovenste verdieping heb je een tweede badkamer met dezelfde afwerking als beneden, met een inloopdouche, een hangtoilet, lavabo met meubel, ronde spiegel en handdoekenradiator. Aan de voorzijde heb je nog een ruime, vierde slaapkamer, met een vijfde slaapkamer aan de achterzijde onder het dak. Gastenkamer, tienerkamers of hobbykamers, je hebt hier alvast genoeg plaats om uit te kiezen! Bovendien heb je hier op deze verdieping ook nog een aansluiting voor je wasmachine en droogkast, dus evengoed richt je een van je vele kamers in als wasplaats/strijkatelier!

In de gegeerde Harmoniewijk Je woont hier nét om de hoek van het groene hof Van Leysen, aan de statige Markgravelei. Een zeer gegeerde buurt in 2018, en met recht en rede: je woont hier op wandelafstand van allerlei leuke horecazaakjes (café Kamiel, of de gezellige Troonplaats), winkels, scholen én openbaar vervoer. Plus: van hieruit ben je ook zo de stad in en uit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
I7K9EFPYAXET
Makelaar Code
12543
EPC Waarde
127 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231019-0003019111-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Info aangevraagd
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€525.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com