Home Te Koop Appartement 2018 Antwerpen
Mechelsesteenweg 19



immo Kaart

Mechelsesteenweg 19, 2018 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
222 m² wonen
3 slaapkamers

Mechelsesteenweg 19 - 2018 Antwerpen - Unieke gerenoveerde triplex (222 m²) met gevoel van ruimte nabij 't Zuid
Ligging: Deze architecturale parel is gelegen in een prachtige residentie op de alom bekende Mechelsesteenweg. Een uiterst gunstige ligging nabij 't Zuid, de Leien en andere belangrijke invalswegen. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen en  horecagelegenheden.
Beschrijving: De triplex is ontworpen naar de artistieke hand van architect Vincent Van Duysen en werd in 2010 volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen aan de achterkant van het gebouw, waardoor men kan genieten van alle rust. We betreden de triplex via de inkomhal voorzien van toilet en berging. Via de trap komen we op de ruime, eerste verdieping, momenteel ingericht als bureau, maar hier kan een mooie en ruime slaapkamer van gemaakt worden. De goederenlift achteraan is nog een authentiek element van de vroegere pianofabriek. Hier zitten de leidingen waardoor een extra badkamer hier een optie kan zijn.Op de tweede verdieping situeert zich een hypergeïnstalleerde keuken, voorzien van alle hedendaagse comfort en uitrusting. Deze verdieping beschikt daarbovenop nog over een inpandig, zonovergoten terras. Via de trap komen we vervolgens op de derde verdieping. Hier treffen we twee ruime slaapkamers aan. De badkamer heeft een sublieme look en is geïnstalleerd met inloopdouche en lavabo. Hier bestaat er vervolgens nog de mogelijkheid om met een draaitrap toegang te creëren tot het dakterras. Mogelijkheid tot het overnemen van het huidige huurcontract betreffende de autostaanplaats.
Bijzonderheden:Mogelijkheid tot het uitbouwen van een dakterrasLage EPC-score: 148 kWh/ (m² jaar)Lage gemeenschappelijke kostenUnieke parel op toplocatieHoge plafonds en ruimtelijk gevoelBruikbare vloeroppervlakte: 222 m²
Bent u op zoek naar een triplex of ander vastgoed te koop in de stad Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 624.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1929
Bewoonbare oppervlakte
222 m2
Referentie
Q0D045LHLYGY
Makelaar Code
44943
EPC Waarde
148 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
26 May 2024
€624.000 / Heylen Vastgoed
25 Feb 2024
€649.000 / Heylen Vastgoed
29 Oct 2023
€699.000 / Heylen Vastgoed
27 Mar 2022
€649.000 / Heylen Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com