Kaart

Bostonstraat 2

2030 Antwerpen Appartement
102 m² wonen
2 slaapkamers
€229.000

* * *

Bostonstraat 2 - 2030 Antwerpen - Lichtrijk, onmiddellijk instapklaar en ruim appartement met 2 slaapkamers en alles vlakbij!

Hoekappartement | 102 m² woonoppervlakte | Verzorgd en goed onderhouden – onmiddellijk instapklaar | Energiezuinig: EPC 282 kWh/(m² jaar) | Nieuwe CV-ketel 2023 | 2 ruime slaapkamers | Zonnig terras | Privéberging | Prachtig pand | Geen gemeenschappelijke kosten | Toplocatie: vlakbij scholen en winkels | In 2011 gerenoveerd door AG Vespa

Zoekt u een superleuk hoekappartement met 2 slaapkamers tegen de rand van Ekeren? Dan is de Bostonstraat 2 de place to be. U krijgt een terras, lichte leefruimte, eetkamer en een strakke witte open keuken. Het appartement voelt heel ruimtelijk en lichtrijk aan dankzij de hoge plafonds en de vele ramen. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel dan snel voor een afspraak.

Indeling van de woning Hal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig en rustig gebouw. Grote leefruimte: wedden dat u zich meteen thuis voelt? De warme, mooie houtlook vloer zit daar zeker voor iets tussen. De huiselijke leefruimte is ruim en lichtrijk door de vele raampartijen, met zicht op groen. U nodigt er vrienden uit voor een feestdiner en plant er gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Eetkamer met open keuken: de maatkeuken heeft een 4 pits gasfornuis van Bosch (2022) met afzuigkap, oven van Siemens (2020), ijskast, diepvries en een ingebouwde vaatwasser. De ruimte wordt gebroken door de ontbijtbar waar u plaats heeft om 4 barkrukken aan te zetten. Samen met de eetkamer vormt de keuken 1 groot geheel waar iedereen in huis gegarandeerd zijn favoriete plekje vindt. Bovendien is de plafond hoogte uitzonderlijk hoog wat voor een nog ruimtelijker gevoel zorgt. Terras: via de eetkamer bereikt u het terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek, drankje en zonsondergang. 2 slaapkamers: het appartement heeft 2 slaapkamers van ca. 12 en 16 m². De houtlook laminaat loopt bovendien door in het gehele appartement wat een vergrotend effect geeft. Ruime badkamer (2015): het appartement heeft een frisse, witte badkamer. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. Er staat een bad, een douche en een toilet. En het wandmeubel met dubbele lavabo heeft kastjes om uw handdoeken en zeep in op te bergen. Op de vloer ligt een waterdichte laminaat die zeer gemakkelijk is om schoon te maken. Kelderberging: spullen die u niet vaak nodig heeft stockeert u op in de privé kelderberging.
Goed om te weten
Het appartement is in 2011 volledig gestript en gerenoveerd door AG Vespa. Het heeft een individuele centrale verwarming op gas en een ketel van het merk Vaillant (2023). De houten ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas (2011) met U-waarde van 1,1 W/(m²K). Ook is de elektriciteit gekeurd en conform. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Het dak is geïsoleerd met deels 12 en deels 15 cm minerale wol.
Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: D.

Appartement in woonwijk nabij winkels, parken en scholen
Het appartement ligt in een aangename woonwijk aan de rand tegen Ekeren. Er zijn vlakbij het appartement bakkers, restaurant Chez Ve'ke, een supermarkt, een frituur en basisschool Optimist. De eerste bushalte bevindt zich al in 2 minuten wandelen. Met de auto gaat u de snelweg op binnen 5 minuten richting Antwerpen- Noord, Merksem of Ekeren. Gaat u graag joggen of wandelen? In het natuurdomein Oude Landen vindt u rust en ontspanning – op 3 minuten fietsen of 10 minuutjes te voet. Ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.
Kom vooral deze leuke buurt zelf ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 744
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1954
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
QUBK3LYW6JX1
Makelaar Code
3701827
EPC Waarde
282 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€229.000 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com