Home Te Koop Appartement 2050 Antwerpen
Paul Housmansstraat 8-bus-31
Kaart

Paul Housmansstraat 8-bus-31

2050 Antwerpen Appartement Te Koop
120 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek deze hippe, gerenoveerde woning op de Linkeroever. Gelegen op de derde verdieping van een recent gebouw, biedt het appartement uitzicht op de Middenvijver - een prachtig natuurgebied van maar liefst 40 hectare.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een stijlvolle inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer met een groot schuifraam naar het terras. Een aparte, afsluitbare bureauruimte biedt rust en ruimte voor thuiswerk of studie. De ruime keuken is prachtig afgewerkt met een eettoog, ideaal voor ontspannen maaltijden. Daarnaast is er ook een handige berging aanwezig. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

De vele op maat gemaakte details en het originele ontwerp zorgen voor een zee van natuurlijk licht in het hele appartement. Ondanks de rustige locatie, ben je in slechts tien minuten fietsen in het centrum van Antwerpen. Een ondergrondse kelder is inbegrepen en een autostaanplaats is optioneel. De algemene kosten bedragen ongeveer €170 per maand, afzonderlijk verbruik van gas, water en elektriciteit komt daarbovenop.

Wat dit appartement echt speciaal maakt, zijn de extra's zoals een veiligheidsdeur bij de ingang, vliegenramen en een waterontharder. De buurt zelf is eveneens in volle opwaardering dankzij de aanleg van de Oosterweelverbinding, die zorgt voor extra groen en fietspaden. Een ideale plek om te wonen, te ontspannen en het beste van de stad Antwerpen te ervaren!

* * *

Paul Housmansstraat 8-bus-31 - 2050 Antwerpen - Hippe renovatie op Linkeroever! Het appartement is gelegen op de 3de verdieping van een recent gebouw met zicht op de 'Middenvijver', een natuurgebied van ca. 40 hectare. 

Indeling: Inkomhal; woonkamer met groot schuifraam naar het terras; afsluitbare bureauruimte; ruime keuken met eettoog; berging; 2 ruime slaapkamers; badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. 

Bijzonderheden:
- Veelvuldig gebruik van maaktwerk in een origineel concept met super veel natuurlijk lichtinval. 
- Op slechts een kleine 10 minuten fietsen van centrum Antwerpen. 
- Ondergrondse kelder inclusief. Autostaanplaats optioneel aan € 15.000,-
- Alg. kosten: ca. € 170,-/mnd.
- Individueel verbruik van gas, water en elektriciteit.
- Extra's: Inkomdeur = veiligheidsdeur; vliegenramen; waterontharder...

Enorme opwaardering bezig in de buurt door de aanleg van de Oosterweelverbinding met extra groen en extra fietspaden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
ONEO8SUNBOGR
Makelaar Code
5894949
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€375.000 / Metropool Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com