Kaart

Belgicaplein 4

2050 Antwerpen Appartement Te Koop
88 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtige appartement dat zich op de tweede verdieping bevindt, is in uitmuntende staat en biedt een veilige thuishaven dankzij de gepantserde inkomdeur. De ruime inkomhal voorzien van een garderobe leidt u naar een gang waar u toegang heeft tot de slaapkamers, een apart toilet, badkamer en een handige bergruimte.

Aan het einde van de gang wordt u verwelkomd door een lichtrijke woonkamer met een geïntegreerde keuken. Deze keuken, die niets aan het toeval overlaat, is uitgerust met een spoeltafel met mengkraan, een keramische kookplaat met dampkap, vaatwasser en oven. Daarnaast beschikt de keuken ook over een ijskast met vriezer en een speciaal geïntegreerde kast voor een microgolfoven.

Het terras biedt een rustgevend uitzicht op het serene Belgicaplein. Het appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving, op korte wandelafstand (5 minuten) van verschillende openbaar vervoer lijnen die u zowel naar het centrum van Antwerpen als het Waasland brengen. In de nabije omgeving vindt u het Galgenweel en de Middenvijver, ideaal voor sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Daarnaast is er directe toegang tot de snelweg, wat het appartement ook aantrekkelijk maakt voor pendelaars.

* * *

Belgicaplein 4 - 2050 Antwerpen - Het beschreven appartement bevindt zich in uitstekende staat gelegen op de 2é Verdieping. Inkomhal met gepantserde inkomdeur en met garderobe. Vervolgens een gang waarop de beide slaapkamers, afzonderlijk toilet,badkamer en bergruimte op uit komen.
Om uiteindelijk in de lichtrijke living met geïntegreerde keuken te komen. De keuken is voorzien van spoeltafel met mengkraan, keramische kookplaat met dampkap,vaatwasser,oven,ijskast met vriezer en een geïntegreerde kast voor microgolfoven.
Vanop het terras ziet men op het rustige Belgicaplein.
Gelegen in een zeer rustige omgeving op wandelafstand(5min) van het openbaar vervoer naar zowel Antwerpen centrum als het Waasland. Gelegen iIn een zeer groene omgeving , het Galgenweel, de Middenvijver, met speel en sportinfrastructuur zowel in als outdoor. Dichtbij de oprit van de autosnelweg.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
F6F6ENTG94B2
EPC Waarde
51 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240228-0003157855-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€269.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com