immo Kaart

Esmoreitlaan 3, 2050 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
88 m² wonen
7540 m² perceel
4 slaapkamers

Esmoreitlaan 3 - 2050 Antwerpen - ‘Ik woon in een gebouw dat architectuurprijzen in de wacht sleepte’, dat kan niet iedereen zeggen. Hier kan dat dus wél, in dit gesoigneerde, lichte appartement op Linkeroever. Denk: een grote leefruimte met strakke leefkeuken, 2 ruime slaapkamers, luxueuze look & feel en uitzicht om u tegen te zeggen.
In een mooi, verzorgd gebouw dat verschillende architectuurprijzen won, vind je op het derde dit instapklare appartement. Je komt het gebouw binnen in de originele gemeenschappelijke hal, waar je de lift of de trap naar boven neemt.
Luxegevoel & een zee van licht Je stapt het appartement zelf binnen in de grote, open inkomhal, waar alle ruimtes op uitkomen. De prachtige, donkergrijze XL-tegel in natuursteen die je hier ziet, loopt door in alle ruimtes, waardoor het hier nog groter lijkt. De leefruimte vooraan lonkt meteen: een open plek waar het licht royaal binnenvalt, inclusief een strakke, nieuwe witte leefkeuken met alles erop en eraan. Met z’n witte frontjes en zwarte werkblad van Dekton is die tijdloos, met een inductievuur, een dampkap, oven, microgolf, koelkast met vriesvak, ingewerkte dubbele spoelbak en vaatwasser in het kookeiland, spoelbak en heel wat kastruimte. Naast de keuken heb je nog een nis voor extra bergruimte, met plaats voor een grote eettafel ernaast. In het salongedeelte heb je plaats voor een grote zithoek, mét zicht op groen, dankzij de grote kamerbrede ramen hier. In de hal bevindt zich een apart gastentoilet, met de badkamer er net naast. Ook die is om door een ringetje te halen: je hebt hier een inloopdouche met matzwart kraanwerk, een grote lavabo met onderkast, een spiegel met verlichting, een handdoekenradiator en aansluiting voor was en droog. De twee ruime, lichte slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van het appartement, als je binnenkomt links, met plaats genoeg voor een dubbel bed en een kleerkast.
Vlakbij groen én bruisende horecazaken Je woont hier in een rustige, kindvriendelijke wijk op Linkeroever met een speeltuintje vlakbij, op amper 15 minuten fietsen van Antwerpen, al kan je ook de tram nemen natuurlijk. St. Anneke Plage met z’n bruisende horecazaken en promenade is vlakbij én wordt binnenkort vernieuwd! Je hebt hier ook heel wat winkels en supermarkten op wandel- en fietsafstand, met het St. Annabos als stukje groen vlakbij.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Kadastraal Inkomen
€ 966
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
7540 m2
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
4W0D8-EMXG2U
Makelaar Code
12519
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220505-0002597624-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€319.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com