Home Te Koop Appartement 2050 Antwerpen
August Vermeylenlaan 3



immo Kaart

August Vermeylenlaan 3, 2050 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
108 m² wonen
3 slaapkamers

August Vermeylenlaan 3 - 2050 Antwerpen - Luxeappartement top locatie,

Dit super de luxe appartement is gelegen op een topligging te linkeroever, openbaar vervoer, uitvalsbasis naar antwerpen zijn hier binnen enkele minuten bereikbaar.
Het appartement heeft een totale oppervlakte van maar liefst 108 vierkante meter en een doorkijk van de skyline van antwerpen tot een prachtig zicht achteraan met zijn ligging op het 10 de verdieping. Langs zij en overkant liggen de bekende natuurgebieden , de middenvijver en st-Anna bos, waar u zeker van bent dat dit altijd groene zone blijft .
Het appartement is recentelijk volledig vernieuwd en er zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt, volle eiken vloeren , raamdecoratie van eyck shutters, airco, …
Er is gekozen om 1 grote slaapkamer tebehouden met ingemaakte kasten. Maar origineel is dit een 3 slaapkamer appartement, en dit is mits een kleine aanpassing , terug makkelijk te realiseren naar wens van uzelf.
keuken met inbouwtoestellen en natuursteen werkblad maken het een prachtig geheel met de open eethoek/salonhoek. De tv kamer is een grote ruimte aan de achterkant van het appartement dat ook als bureau of slaapkamer kan dienen of 2 slaapkamers .De badkamer is juist vernieuwd met grote inloopdouche en alles met prachtige materialen.Het mooie terras heeft prachtig uitzicht waar u gezellig kan zonnen of aperitieven .Kortom , luxe ,unieke ligging zijn enkele troeven van dit pand.
private parking beschikbaar achteraan afgesloten met bareel .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
5396120210810154011
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€329.000 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com