Home Appartement 2060 Antwerpen
Klappeistraat 4
Kaart

Klappeistraat 4

2060 Antwerpen Appartement
1 slaapkamers
€215.000

Verscholen naast het Filmhuis Klappei, in de rustige Klappeistraat - een van de charmantste straatjes van Antwerpen - ontdek je dit compacte gelijkvloerse appartement. In deze autoluwe omgeving geniet je van de rust, terwijl je toch midden in het bruisende stadsgewoel zit. Of je nu met de fiets, de auto of het openbaar vervoer reist, zowel de snelweg als het historische centrum zijn gemakkelijk bereikbaar.

Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter, is dit appartement perfect voor starters. Het luchtige gevoel van de open woonkamer wordt benadrukt door de authentieke voordeur en hoge plafonds. Deze ruimte leidt je naar de eetkamer met een volledig uitgeruste keuken. De eetkamer sluit aan op de moderne badkamer uitgerust met een wastafel, regendouche, wasvoorziening en toilet. Aan de andere kant van de badkamer kom je terecht in de ruime slaapkamer van ongeveer 15 vierkante meter. Helemaal achteraan vind je nog een gezellig binnenhofje van ongeveer 8 vierkante meter, dat je makkelijk kan transformeren tot een verleidelijke stadsbinnentuin.

Daarnaast beschikt het appartement over een persoonlijke kelderberging – handig om al je spullen netjes op te bergen. Bovendien blijven je maandelijkse kosten laag.

Dit instapklare appartement werd in 2019 gerenoveerd en heeft een energiezuinig EPC-label B. Heb je interesse of wil je het graag ter plaatse bekijken? Stuur dan een mailtje naar bankeneline@hotmail.com.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Klappeistraat 4 - 2060 Antwerpen - Gelegen naast Filmhuis Klappei in een autoluwe straat belooft dit appartement in de Klappeistraat, één van de gezelligste straatjes van Antwerpen, rust in een bruisende stad. Zowel autostrade als het historisch centrum zijn vlot bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

Met zijn ca. 60m2 is dit gelijkvloers appartement ideaal voor elke starter. Het appartement omvat een open woonkamer met authentieke voordeur en hoge plafonds. Aansluitend kom je terecht in de eetkamer met uitgeruste keuken. Verder geeft de eetkamer uit op de moderne badkamer met wastafel, regendouche, wasvoorziening en toilet. Via de badkamer betreed je de ruime slaapkamer (ca.15m2). Tenslotte vind je achteraan het appartement nog een gezellige binnenkoer (ca.8m2) die makkelijk omgetoverd kan worden tot een uitnodigende stadstuin.

Voorts beschikt het appartement over een persoonlijke kelderberging en geniet je van lage maandelijkse kosten.

+++ Geïnteresseerd of kom je graag langs? Stuur dan een mailtje via bankeneline@hotmail.com. +++



Troeven:
Instapklaar
Gelegen in een autoluwe straat
Recentelijk gerenoveerd (2019)
EPC-label B
Lage maandelijkse vaste kosten
Ruime persoonlijke kelderberging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
1EATANIRXI1D
EPC Waarde
194 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20191112-0002217509-RES-1
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€215.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com