Kaart

Oranjestraat 5

2060 Antwerpen Appartement
96 m² wonen
2 slaapkamers
€247.000

Ontdek dit prachtige, ruime en zonovergoten appartement in een recent volledig gerenoveerd pand. Gelegen op een steenworp afstand van Parkspoor Noord en Sint-Jansplein, dankzij de nabijheid van Fietsstraat Lange Dijkstraat. Bovendien is het slechts 700 meter verwijderd van het splinternieuwe ziekenhuis Cadix en bevindt zich er een fietsverhuurstalling op slechts 50 meter afstand.

Dit appartement biedt een grote entree met voldoende ruimte om uw fietsen te stallen. Het heeft een ruime badkamer die groot genoeg is om ook als wasruimte te gebruiken. Daarnaast heeft het een groot overdekt terras en een apart toilet. De keuken maakt deel uit van de royale leefruimte die maar liefst zeven meter breed is.

Verder zijn alle nutsvoorzieningen gescheiden per appartement, wat voor extra gemak zorgt. Belangrijk om te weten is dat er geen lift aanwezig is in het pand en dat er geen vaste kosten zijn.

Het appartement is volledig asbestvrij. Voor een afspraak om te bezichtigen, stuur ons bij voorkeur een e-mail. Asbestbedrijven en vastgoedmakelaars worden vriendelijk verzocht zich te onthouden.

Vind uw droomhuis in deze prachtige woning, ideaal gelegen in het bruisende hart van Antwerpen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oranjestraat 5 - 2060 Antwerpen - Mooi, Ruim en zonnig appartement in een onlangs volledig gerenoveerd pand. Vlak bij Parkspoor Noord en Sint-Jansplein via Fietsstraat Lange Dijkstraat. Gelegen op 700 meter van het nieuwe ziekenhuis Cadix. Fietsenverhuurstalling op 50 m. Geen lift in het gebouw en geen vaste kosten. Grote inkom met mogelijkheid tot stalling fietsen. Ruime badkamer die groot genoeg is om ook als wasplaats te dienen. Groot overdekt terras. 2°Apart toilet. Keuken maakt deel uit van grote leefruimte (7 m. breed.) Alle nutsvoorzieningen zijn gescheiden per appartement. Asbestvrij appartement. Stuur liefst een mailtje voor een afspraak om te bezichtigen. Asbestfirma's en Immo gelieve zich te onthouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 247.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
IJW52AZF-6KK
EPC Waarde
232 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220313 - 01928535
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€247.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com