Home Te Koop Appartement 2060 Antwerpen
Lange Lobroekstraat 177
Kaart

Lange Lobroekstraat 177

2060 Antwerpen Appartement Te Koop
69 m² wonen
1 slaapkamers

Dit prachtige appartement, ideaal gelegen nabij Park Spoor Noord en Het Eilandje, biedt een perfecte mix van comfort en gemak. Dankzij de levendige omgeving en de vele voorzieningen in de buurt, gecombineerd met een directe busverbinding naar Antwerpen-Centraal, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Het appartement zelf straalt ruimte en licht uit, met een grote woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken. Een ruim terras en een volledig uitgeruste badkamer met bad, toilet en wastafel maken het plaatje compleet. De degelijke slaapkamer maakt deze woning perfect voor zowel alleenstaanden als koppels.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Kortom, dit appartement heeft alles in huis voor een comfortabel en praktisch stadsleven. Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Pieter via linkeroever@weinvest.be of bel naar 09 395 07 27. Let op, er is een renovatieplicht.

* * *

Lange Lobroekstraat 177 - 2060 Antwerpen - Dit prachtige appartement biedt een perfecte combinatie van comfort en gemak. Gelegen op slechts een steenworp afstand van Park Spoor Noord en vlakbij Het Eilandje, geniet u van de levendige sfeer en de nabijheid van diverse voorzieningen. Met een rechtstreekse busverbinding bent u in slechts 20 minuten op Antwerpen-Centraal, waardoor de rest van de stad binnen handbereik ligt. 

Het appartement zelf beschikt over een grote woonkamer met een open keuken, een ruim terras en een badkamer voorzien van een bad, toilet en enkele wastafel. De degelijke slaapkamer maakt het een ideale woning voor alleenstaanden of koppels. 

Bovendien biedt dit appartement de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen, waardoor u altijd verzekerd bent van een handige parkeerplek. 
Kortom, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en praktisch stadsleven.

Wenst een bezoek te brengen aan dit appartement, of wenst u meer inlichtingen? 
Neem dan contact op met Pieter via linkeroever@weinvest.be of 09 395 07 27.

Renovatieplicht: JA

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
FGMF9H5SBWXU
Makelaar Code
67261
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€189.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com