immo Kaart

, 2060 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Welkom in de unieke wereld van modern design en stedelijke elegantie. Deze semi-casco loft  van ±310m² bevindt zich op de Kanaalsite van Axel Vervoordt op de 8e verdieping in de Silo’s. Deze werden ontworpen door de gerenommeerde architect Stéphane Beel.
Het appartement bestaat uit een inkomhal, vestiaire en gastentoilet. Een lichtrijke ruime woonkamer met mogelijkheid tot het creëren van een leefkeuken strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het zonnige terras met overkapping. Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich de slaapkamers. De master suite omvat een slaapkamer met badkamer en dressing. De tweede slaapkamer beschikt tevens over een en suite badkamer. Het appartement is voorzien van een aparte wasplaats en voldoende bergruimte. Vanuit zowel de leefruimte als beide slaapkamers kan u genieten van een panoramisch uitzicht.
Aanvullend: inclusief aparte berging en 3 autostaanplaatsen in het gebouw; semi-casco toestand en kan volledig naar eigen smaak ingericht worden.
Wonen in deze unieke loft belooft niet alleen een buitengewone woonervaring, maar ook een levensstijl die synoniem staat voor verfijning en comfort. Op de site bevinden zich  gallerijen, kantoren en een restaurant. Bovendien is deze locatie makkelijk bereikbaar vanuit verschillende belangrijke invalswegen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Van Gastel op +32 (0) 499 60 20 82.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
MSNKSJZJMFOW
Makelaar Code
5756359
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com