immo Kaart

, 2060 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen
392 m² wonen
3 slaapkamers
€4.200.000

Onevenaarbare 360° zichten 
Een opperste niveau van zorgvuldigheid, doordachtheid en detail, gerealiseerd door Bruno Spaas Architectuur in het penthouse van wel 392 m2, in een gebouw van architecten Diener&Diener. De uitzonderlijke circulaire loop over de hele verdieping, bevordert de flexibiliteit en openheid van uw woonervaring. Een indrukwekkende plafondhoogte van 3,35 meter levert hiertoe een belangrijke bijdrage. De verschillende ruimtes vloeien naadloos in elkaar over en bieden overal een subliem panoramisch uitzicht op de skyline van Antwerpen, welgeteld langsheen de gehele gevel rondom van 81,5 meter! Een spel van spiegels intensifieert de zintuiglijke ervaring.  Als je de voordeur opent, heb je in een oogopslag een panoramisch uitzicht over de stad Antwerpen, dankzij een groot raam van vloer tot plafond recht tegenover de deur. De zintuiglijke ervaring wordt steeds intenser, het uitzicht over de stad wordt eindeloos weerspiegelt.
Vervormingsvrije geharde spiegels en hoogglanzend gelakte oppervlakken komen steeds terug in het appartement en spelen met het gevoel van ruimte, reflectie en perspectief.

Op een paar dragende binnenmuren na, zijn de vloerplanning en alle interieurelementen ontworpen en op maat gemaakt. Het appartement is bedoeld om zowel flexibel als open te zijn, en daarom is er vrije circulatie door de hele ruimte zonder dode uiteinden, alleen deuren om te verdelen en privacy toe te voegen wanneer dat nodig is.

Verticaliteit is gebruikt als een algemeen esthetisch thema in de detaillering en kenmerken van het ingebouwde en vrijstaande meubilair. De bank in de foyer en de keukeneilanden, samen met sanitaire elementen zoals gootstenen en de badkuip in de hoofdbadkamer zijn op maat gemaakte stukken met dezelfde visuele expressie, allemaal opgebouwd uit stroken lokaal geproduceerd Belgisch terrazzo. Ook in het geschilderde houtwerk, wordt de verticaliteit van de toren benadrukt.

Een heerlijke wintertuin verhoogt nogmaals het luxueus wonen.

Ondergronds geniet u van twee kelderbergingen, van 15,29 m2 en 7,70 m2.  Twee dubbele ondergrondse autoboxen zijn beschikbaar aan 150.000 euro per eenheid.

De verkoop geschiedt onder btw-stelsel.

Een unieke beleving, een exclusieve opportuniteit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.200.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
392 m2
Referentie
NSFETY83I3FV
Makelaar Code
KA-A-2682
EPC Certificaat
20231027-0003016009-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
10 May 2024
€4.200.000 / De Meester

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 2060 Antwerpen.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com