Home Te Koop Appartement 2100 Deurne
Vroenhofstraat 54
Kaart

Vroenhofstraat 54

2100 Deurne Appartement Te Koop
111 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen in de nabijheid van het schilderachtige Boekenbergpark te Deurne, vind je dit lichtrijke appartement dat deel uitmaakt van een kleinschalig gebouw met slechts vier eenheden. Zodra je via de ruime traphal dit appartement betreedt, word je verwelkomd in de toegangshal.

Aan je linkerzijde openbaart zich de gezellige en heldere woonkamer, welke ook toegang biedt tot de onlangs gerenoveerde keuken. Deze laatste is voorzien van handige functies zoals een ingebouwde oven en inductiekookplaat.

Voor voldoende slaapruimte is gezorgd, met drie royale slaapkamers variërend van 8m² tot 13m². In de twee kleinere slaapkamers vind je handige ingebouwde kleerkasten. Een apart toilet en een fris opgeknapte badkamer van 5,5m² completeren de indeling. In de badkamer vind je ook de aansluitingen voor zowel een wasmachine als droogkast.

Verdere kenmerken van dit appartement zijn een kleine berging, een compact terras van 3m² en twee kelderbergingen. Het gebouw beschikt over een gedeelde watermeter.

Met vernieuwde ramen en condensatieketel (2019), zijn er nog maar weinig moderniseringswerken nodig. Voor het dak is echter nog isolatie vereist.

Dit appartement is momenteel verhuurd aan een betrouwbare huurder, wat het een interessante investering maakt voor de toekomstige eigenaar.

* * *

Vroenhofstraat 54 - 2100 Deurne - Dit lichtrijk appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw (4 eenheden) nabij gelegen het Boekenbergpark te Deurne.
Via de ruime traphal betreden we het appartement en komen we in de toegangshal van het appartement terecht. Aan de linkerzijde betreden we de ruime, lichte woonkamer die tevens toegang geeft tot de gerenoveerde keuken met ingebouwde oven en inductiekookplaat.
Het appartement biedt 3 ruime slaapkamers (13 -11 - 8m²), waarvan de twee kleinere slaapkamers een ingebouwde kleerkast bevatten.
Tevens is er een apart toilet en een recent opgefriste badkamer (5,5m²) met plaats en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Verder is er nog een kleine berging, een kleinschalig terras (3m²) en 2 kelderbergingen. Er bevindt zich een gedeelde watermeter voor het gehele gebouw.

De ramen en condensatieketel zijn in 2019 vernieuwd. Het dak dient nog geïsoleerd te worden.

Momenteel wordt het appartement verhuurd aan een betrouwbare huurder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
5XXD6G28W2AY
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€245.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com