Home Appartement 2100 Deurne
Boekenberglei 29
Kaart

Boekenberglei 29

2100 Deurne Appartement
2 slaapkamers
€308.000

Ontdek uw droomappartement in dit recent gebouwde complex, voltooid in 2020. Gelegen op de eerste verdieping aan de rustige achterkant van het gebouw, biedt dit appartement alle comfort en gemakken die u zoekt. Kom langs tijdens onze kijkdagen op 30 en 31 maart 2024, of maak een afspraak op een dag die u beter uitkomt via verhoevensteffi@gmail.com of ImmoWeb.

Het gebouw beschikt over een lift en heeft een gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse A. Als extra veiligheidsmaatregel zijn zowel het gebouw, de garage als de binnentuin uitgerust met een beveiligd badgesysteem.

Vanuit de lichte, ruime woonkamer heeft u toegang tot een groot, zuidelijk georiënteerd terras van 20m². Hier kunt u genieten van het uitzicht op de afgesloten binnentuin, die ook voorzien is van een fietsenstalling.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron-oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Beide slaapkamers zijn licht en hebben vliegenramen. De badkamer is uitgerust met een grote inloopdouche, wastafel, opbergmogelijkheden en een handdoekradiator. Extra's zijn onder andere een vestiaireruimte in de hal, een apart toilet en een bergruimte met wasmachine- en drogeraansluitingen.

Tot slot is er een verplichte aanschaf van een ondergrondse parkeerplaats in hetzelfde gebouw, bereikbaar via trap en lift, voor 22.500,00 EUR. Deze prachtige woning wacht op uw bezoek!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Boekenberglei 29 - 2100 Deurne - Recent gebouw (definitieve oplevering in 2020), voorzien van een lift, met een gunstig EPC (A). Het appartement is gelegen op de 1ste verdiep aan de achterzijde (geen straatlawaai). Zowel het gebouw, de garage als de binnentuin zijn beveiligd met een badgesysteem. 

Ruime leefruimte met veel lichtinval en toegang tot een 20m² zuid georiënteerd terras dat uitkijkt op de afgesloten binnentuin, waarin ook een fietsenstalling is voorzien.

Goed uitgeruste keuken met voldoende kastruimte, ingebouwde ijskast, aparte diepvries, vaatwasser, combi microgolf/oven, inductie kookvuur en dampkap. Netjes afgewerkt en goed onderhouden.

?2 slaapkamer met veel lichtinval (12m² en 10m²). Er zijn overal vliegenramen/deur voorzien. De badkamer beschikt over een grote inloopdouche, enkele lavabo, voldoende kastruimte en een handdoekdroger radiator. In de inkomhal is ruimte voorzien voor een vestiaire. Verder is er een apart toilet en een bergruimte met aansluiting en ruimte voor wasmachine en droogkast.

De ondergrondse staanplaats bevindt zich in hetzelfde gebouw en is bereikbaar via trap en lift. Deze is verplicht mee aan te kopen aan 22.500,00 EUR.

Het appartement is zeer gunstig gelegen (mobiscore 9,3/10) met een tram- en bushalte voor de deur, nabij op- en afritten van autostrades en vlakbij Berchem station. Het is gelegen tussen verschillende parken (Boekenbergpark op 300m, Boelaerpark op 500m en het Rivierenhof op 1km).

Geïnteresseerd? Neem contact op via verhoevensteffi@gmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 308.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3ZEJGAFLIJGF
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€308.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com