Home Te Koop Appartement 2100 Deurne
Basseliersstraat 4
Kaart

Basseliersstraat 4

2100 Deurne Appartement Te Koop
76 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement, uitgerust met airconditioning in zowel de woonkamer als de achterste slaapkamer, wat garant staat voor een altijd aangenaam binnenklimaat. De woning is op smaakvolle wijze ingericht en geeft je dankzij de ruime inkomhal en de twee matte glazen schuifdeuren een loftgevoel.

De open keuken is het paradepaardje van het appartement. Volledig ingericht met roestvrijstalen inbouwapparatuur, waaronder een oven, espressomachine, magnetron en vitrokeramische kookplaat. Daarnaast beschikt de keuken over ingebouwde vaatwasser en een stijlvolle vrijhangende dampkap met glas.

Het dak van het appartement werd in 2019 volledig vernieuwd en voldoet aan alle huidige regelgeving. De ligging van het appartement is al even indrukwekkend: op een boogscheut liggen het Boelaerpark en Boekenbergpark, bekend als de groene longen van Deurne Zuid.

Kom en ervaar deze unieke combinatie van luxueuze binnenshuiscomfort en de pracht van de omliggende natuur vlakbij.

* * *

Basseliersstraat 4 - 2100 Deurne - Volledig gerenoveerd appartement, met airco in woonkamer en slaapkamer achteraan. Open keuken, volledig ingericht met inbouwoven, inbouw esspressomachine, inbouw microgolf, inbouw vitrokookplaat, inbouwvaatwasser en vrijhangende dampkap met glas. Alle toestellen in inox uitvoering. Appartement heeft een "loft look", met ruime inkomhal en 2 matte glazen schuifdeuren. Het dak werd in 2019 volledig vernieuwd conform de regelgeving. Het appartement ligt op korte wandelafstand van boelaerpark en boekenbergpark, de groene long van Deurne zuid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 564
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1960
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
6D5Q1QMMAHFQ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€229.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com