Kaart

Kwekerijstraat 85

2140 Borgerhout Appartement Te Koop
60 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een volledig gerenoveerd appartement met een warme huiselijke sfeer? Dan is dit appartement uit 2021 dat ik zelf zorgvuldig en met veel liefde heb ingericht, wellicht wat je zoekt. Omdat ik verhuis naar Gent, wil ik iemand anders de kans geven om hier net zo graag te wonen als ik deed.

De woning beschikt over een open keuken en eethoek, perfect geïntegreerd met de woonkamer. Dit zorgt voor gezelligheid tijdens dinertjes thuis. Voor flexibele ruimtebesparing koos ik voor een beamer op de witte muur en er is een extra afgesloten ruimte voor opslag en een wasmachine.

Vorige zomer heb ik de stadstuin opgeknapt en in 2022 heb ik ook nieuwe, stevigere deursloten laten installeren. Het appartement biedt twee slaapkamers, waarvan er één momenteel dienstdoet als kantoorruimte. Met een apart toilet hoeven bezoekers niet door de slaapkamer.

Gelegen op loopafstand van het Krugerplein met Bar Leon en 'Den Druiventros', bevindt dit appartement zich in een levendige buurt met dichtbij De Roma, Den Trix en Rataplan. Aan de overkant van de straat vind je het Rivierenhof en het trendy Bar Stark café. Voor snelle boodschappen is er een winkeltje op slechts 200 meter en auto- en fietsroutes zijn dichtbij.

Als extra bonus: het appartement heeft twee privékelderruimtes, fietsenstalling, zeer lage servicekosten en een tot nog contact met de aannemer voor eventuele garantiekwesties. Ook bestaat er een WhatsApp-groep met buurtbewoners, handig voor het lenen van vergeten items en gezellige straatborrels.

Het eerste bezoekweekend is gepland voor zaterdag 30/3, zondag 31/3 en maandag 1/4. Voor meer informatie en een bezoekafspraak, gelieve contact op te nemen.

* * *

Kwekerijstraat 85 - 2140 Borgerhout - Dit appartement werd volledig gerenoveerd in 2021.
Ik zette het naar mijn eigen hand en voel me hier ontzettend thuis.
De zaken zijn veranderd en ben opzoek naar iets soortgelijk in Gent dus hoop dit plekje te kunnen doorgeven aan iemand die hier even graag zal wonen.

Er is een open keuken en eethoek waardoor je voortdurend in contact staat met de woonkamer. Gezelligheid tijdens een etentje thuis is verzekerd.
Ik koos bewust voor een beamer op de witte muur zodat plaats gecreëerd kan worden wanneer gewenst. Alsook is er een extra gesloten ruimte voor opbergmateriaal en wasmachine.

De stadstuin knapte ik afgelopen zomer op en in 2022 liet ik steviger deurslot plaatsen. Er zijn twee slaapkamers waarvan eén momenteel gebruikt wordt als bureau. Ook is er een apart toilet zodat bezoekers niet door de slaapkamer moeten.

Het appartement is op wandelafstand van het Krugerplein a.k.a Bar Leon of mijn echte favoriet 'Den Druiventros'. Alsook De Roma, Den Trix en Rataplan! Praktisch aan de overkant heb je het Rivierenhof met het hippe Bar Stark café. Op 200 meter een winkeltje voor vergeten boodschappen en vlakbij de auto- en fietsostrade.

Extra: 2 privé kelderplaatsen-Fiets binnen te plaatsen-Zéér lage gemeenschappelijke kost-Behouden contact met toenmalige aannemer voor lopende garantie-Whatsapp groep met straatbewoners voor vergeten spullen en gezellige straatapero,...

Eerste bezoekweekend: zaterdag 30/3, zondag 31/3 en maandag 1/4
Voor info en bezoek, zie contact.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 499
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
HPHHKWD8FA7-
EPC Waarde
223 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
63
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€285.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com