Home Te Koop Appartement 2140 Borgerhout
Luitenant Lippenslaan 12
Kaart

Luitenant Lippenslaan 12

2140 Borgerhout Appartement Te Koop
120 m² wonen
3 slaapkamers

Welkom in dit royale appartement van 126 m², gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalig gebouw in Antwerpen. Hier geniet je van een rustige woonervaring, ver weg van het rumoer van de straat. Het appartement is het thuis van vaste eigenaars, waardoor er een warme en gastvrije sfeer heerst.

Betreed het appartement via de ruime inkomhal, uitgerust met praktische ingebouwde kasten. De aparte, grote keuken is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur en werd volledig gerenoveerd in 2018. Geniet van gezellige avonden in de lichte en ruime woonkamer, prachtig afgewerkt met een authentieke parketvloer.

Het appartement biedt drie volwaardige slaapkamers, variërend in grootte van 14m² tot 17m². Het heeft ook een vernieuwde badkamer, die in 2017 werd gerenoveerd en voorzien is van een comfortabele inloopdouche. Daarnaast beschikt het appartement over een aantal extra's zoals een kelder, een apart toilet, een ingewerkte ruimte voor de wasmachine en droger en een ruim, overdekt terras van 6m², ideaal voor ontspannende momenten buitenshuis.

Daar bovenop is het appartement ook energie-efficiënt. Het beschikt over gekeurde elektriciteit, asbestveilige materialen, hoogrendementsglas in de ramen en een EPC C-classificatie, wat een verantwoorde energieconsumptie garandeert.

Het gebouw zelf biedt ook tal van voorzieningen. Met grote gemeenschappelijke ruimtes, vernieuwde elektriciteitsvoorziening, een lift voor toegang tot elk niveau en een in 2023 vernieuwd dak, is er niets dat je mist in dit thuis. Bovendien krijgt de locatie een uitstekende Mobi-score van 9,5 op 10, wat wijst op uitstekende bereikbaarheid.

Ontdek vandaag nog het comfort en de charme van dit prachtige Antwerpse appartement!

* * *

Luitenant Lippenslaan 12 - 2140 Borgerhout - Welkom bij dit prachtige appartement gelegen op het tweede verdiep, in een kleinschalig gebouw van drie verdiepen bewoond door vaste eigenaars.

Kenmerken van het Appartement:

- Ruimte: Een royaal appartement van 126 m², gelegen aan de achterkant van het gebouw, weg van de straat, biedt voldoende ruimte voor comfortabel wonen in Antwerpen.
- Inkomhal: Een ruime inkomhal met ingebouwde kasten.
- Keuken: Een aparte, grote keuken, volledig ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur, gerenoveerd sinds 2018.
- Woonkamer: Een lichte en ruime woonkamer met een authentieke parketvloer nodigt uit tot gezelligheid.
- Slaapkamers: Drie volwaardige slaapkamers, respectievelijk 17m², 16m² en 14m².
- Badkamer: Een vernieuwde badkamer (gerenoveerd in 2017) met inloopdouche.
- Extra's: Kelder, een apart toilet, ingewerkte ruimte voor wasmachine en droger, en een ruim, overdekt terras, van 6m² voor een ontspannen buitenleven in de stad.

Energie-efficiëntie: Elektriciteit conform, asbestveilig, hoog rendement glas in de ramen en een EPC C classificatie (252kWh / (m² jaar) ) voor energiezuinigheid.

Gemeenschappelijke Voorzieningen:

- Grote gemeenschappelijke hal met mogelijkheid tot fietsenstalling
- Vernieuwde elektriciteitsvoorziening voor het hele gebouw
- Lift voor toegang tot elk niveau
- Het dak werd vernieuwd in 2023, wat zorgt voor gemoedsrust en duurzaamheid op vlak van energie.

Mobi-score 9,5/10

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1963
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
OD2A07H99R0P
EPC Waarde
252 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
67
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€285.000 / Particulier
26 Mar 2024
€299.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com