Home Appartement 2140 Borgerhout
Turnhoutsebaan 137
Kaart

Turnhoutsebaan 137

2140 Borgerhout Appartement
80 m² wonen
2 slaapkamers
€359.000

Ontdek dit prachtige en lichtrijke penthouse appartement in Borgerhout intra muros, centraal gelegen op de zevende verdieping met direct zicht op het hippe Moorkensplein en het Laar. Na een grondige renovatie in 2019 en 2020, is dit instapklare appartement klaar om u te verwelkomen.

Bij binnenkomst door de gepantserde deur, wordt u begroet door een uitnodigende hal die leidt naar de badkamer en twee slaapkamers. Weer een hoekje om en u betreedt de lichte en ruime leefruimte. Deze omvat een volledig uitgeruste keuken en wasplaats, allemaal stijlvol afgewerkt met op maat gemaakte ingebouwde kasten. Grappig detail is dat u letterlijk een volledige ronde kunt maken binnen het appartement, de snelste tijd tot nu toe is 7 seconden 20.

Van zonnebaden tot barbecueën, het zuidelijk gelegen terras van 30 vierkante meter biedt heel wat mogelijkheden. Ook natuurliefhebbers en hobbytuiniers komen hier aan hun trekken. Elk weekend kunt u genieten van de vrolijke geluiden van de huwelijken aan het nabijgelegen districtshuis. Tijdens de zomerse evenementen zoals de Reuzenstoet, Borgerrio en het lentefeest, heeft u vanuit uw eigen VIP-plek een geweldig uitzicht. Het noordelijk terras van 20 vierkante meter is dan weer de ideale plek om te ontspannen en af te koelen op warmere dagen, terwijl u luistert naar het gezang van vogels.

De naam BOHO vat het helemaal samen: wonen in de wolken, in het hart van het bruisende en diverse Borgerhout. Het appartement heeft een uitstekende MOBIscore van 9,6, een privékelder is inbegrepen en de gemeenschappelijke kosten bedragen € 350 per kwartaal voor syndicus, water, lift, onderhoud van gedeelde delen en blokpolis.

Voor afspraken en meer info, gelieve te mailen naar boho137@hotmail.com. Let op, wij werken niet met immobiliënkantoren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Turnhoutsebaan 137 - 2140 Borgerhout - Prachtig lichtrijke penthouse appartement op het 7de, centraal gelegen in Borgerhout intra muros.
Gerenoveerd (2019 en 2020) en instapklaar met 2 zonovergoten (vergunde) terrassen met direct zicht op het hippe Moorkensplein en het Laar.
Je komt via de gepantserde deur binnen in de hal, met toegang naar de badkamer en de 2 slaapkamers. Ga je twee keer de hoek om betreed je de lichtrijke leefruimte, met een volledig geïnstalleerde keuken en een wasplaats. Alle ruimtes telkens mooi afgewerkt met ingebouwde kasten op maat. Wist je dat je zelfs een 360° toer kan doen in het gehele appartement? Het race record ligt op 7 sec 20.
Op het terras (30m2) aan de straatkant (zuid) kan je heerlijk zonnen en BBQ'en, zelfs groene vingers vinden hier hun gading. In het weekend kan je gezellig meeklinken op de huwelijken die plaatsvinden aan het prachtige districtshuis. Ook tijdens (zomer-)events kan je VIP met een lekkere cocktail meegenieten van oa de Reuzenstoet, Borgerrio, lentefeest, etc. Het noordterras (20m2), is een oase van rust en biedt koelte op warmere dagen. Hoor en zie vogeltjes zingen wanneer je heerlijk in de lounge ligt te chillen. Beide terrassen bieden adembenemende uitzichten over heel Antwerpen en omgeving.
Kortom, BOHO is wonen in de wolken midden in een divers bruisend Borgerhout.
MOBIscore 9,6
Priv. kelder inbegr.
GK: € 350/trim syndicus, water, lift, onderhoud gem delen, blokpolis.
Afspraken en info via boho137@hotmail.com

GEEN IMMO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
4FVP6Z2-Y6MD
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€359.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com