Home Appartement 2180 Ekeren
willy staeslei 81-1
Kaart

willy staeslei 81-1

2180 Ekeren Appartement
62 m² wonen
1 slaapkamers
€169.000

Dit authentieke en charmante hoekpand bevindt zich op een rustige toplocatie in het hart van Mariaburg, vlakbij Antwerpen. In de nabije omgeving vind je scholen, winkels en makkelijk bereikbare invalswegen, ideaal voor een vlotte pendel. Het pand herbergt slechts twee units en beschikt niet over een lift, wat bijdraagt aan de gezellige en rustige sfeer.

Op het gelijkvloers van deze sfeervolle woning bevindt zich een ruim éénslaapkamerappartement van 62m², compleet met een binnenkoer en een praktische garage. Een gezamenlijke inkomhal verbindt de twee wooneenheden. In de ondergrondse verdieping vind je een ruime kelder die perfect kan dienen als extra opbergruimte. Deze wordt mee aangeboden in de prijs van de woning.

Het appartement zelf heeft een ideale indeling met een centrale hal die toegang geeft tot een lichtrijke leefruimte, een afzonderlijke keuken, een grote badkamer en de slaapkamer.

Het pand bevindt zich structureel in topconditie met een nieuw geïsoleerd dak en nieuwe ramen. Wel kunnen de verwarming, elektrische installatie, sanitair en keuken een moderniseringsronde gebruiken. Dankzij de ideale indeling en volledige onderkeldering is een vlotte renovatie echter verzekerd.

Of je nu op zoek bent naar een investeringsopportuniteit of een nieuwe thuis voor jezelf, dit appartement is de perfecte keuze. Het wordt momenteel zelfs al verhuurd. Neem voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse contact op met NEON VASTGOED. Je droomwoning in Mariaburg wacht op je!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

willy staeslei 81-1 - 2180 Ekeren - Dit authentieke hoekpand (zonder lift) met slechts twee units, vinden we terug op een absolute en rustige toplocatie in hartje Mariaburg, dichtbij Antwerpen, scholen, winkels en invalswegen.

Op het gelijkvloers vinden we de gezamenlijke inkomhal en dit éénslaapkamerappartement (62m²) met koer en praktische garage. Ondergronds bevindt zich de kelderberging, dewelke mee in de prijs is inbegrepen.
Ideale indeling met centraal de hal, mooie en lichtrijke leefruimte, aparte keuken, grote badkamer en één slaapkamer.
Verder nog een ruime en droge kelder voor extra bergruimte.

Structureel is dit pand in topconditie met nieuw en geïsoleerd dak en nieuwe ramen. Modernisatie van verwarming, elektrische installatie, sanitair en keuken is aangewezen.
De ideale indeling en volledige onderkeldering garanderen een vlotte renovatie.

Ideaal als investering of voor eigen bewoning ! Het appartement is momenteel verhuurd.
Contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
62 m2
Referentie
HZ43U4SMALPW
Makelaar Code
13fd1c4b-bd2a-470b-96b7-0f38d6
EPC Waarde
701 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€169.000 / Neon vastgoed
29 Feb 2024
€179.000 / Neon vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com